Høydepunkter

Høydepunkter
på EHiN 2017

Plenum

Begge dagene på EHiN 2017 åpnes med en stor plenumsesjon i midten av konferanseområdet. Her har vi samlet noen av de ledene figurene innen it-bransjen, forskningsmiljøene, myndighetene og helsesektoren. Dag 1 åpnes av Helseminister Bent Høie.

Plenum Dag 1
Plenum Dag 2

Debatt

Norge skal bli best på e-helse, er visjonene til politikere. Det skal også Sverige og Danmark. Hvilken nasjon kommer først i mål? Hvordan kan vi samarbeide? Og hvordan ivaretar vi våre gode nordiske helsetjenester i en fullstendig digitalisert helsesektor?

Følg med på den avsluttende debatten på EHiN mellom Norge, Sverige og Danmark, tirsdag 31. oktober med blant annet Daniel Forslund (Sverige) og Nanna Skovgaard (Danmark).

Les mer om debatten på programsiden

Middag

Kvelden 31. Oktober blir det avholdt en middag for EHiN 2017 deltagere. Middagen finner sted i de storslåtte lokalene til Gamle Museet i Oslo. Det blir servert en 3 retters middag med drikke. Det blir gode muligheter for mingling og nettverking under middagen.

Billetter til middagen følger ikke med i konferansepasset og kan kjøpes her.

Prekonferanse

Dagen før hovedkonferansen åpner vil det bli avholdt prekonferanser i Oslo Spektrum. Prekonferanser: «Build your Dashboard in a Day at EHiN» og «The Digital Health Revolution is happening now: How will it affect Norwegian healthcare?»

Prekonferansene er åpen for alle med billett til EHiN, men man må registrere seg for deltagelse på hver enkelt foredrag via linken, og det er et begrenset antall plasser tilgjengelig.

Les mer om prekonferansene

Paviljonger

Til årets konferanse har vi utvidet fjorårets suksess med temapaviljonger.
I år har vi paviljonger på Velferdsteknologi/Smarte byer, Sikkerhet, Kreft&Genetikk, Forskning, Demens, Startup og Interoperabilitet!

I tillegg til flotte stander fra alle deler av HelseNorge, vil disse paviljongene være med på å kunne gi årets deltakere til EHiN en dypere innsikt i hvilken type problemstilling og løsninger det jobbes med innenfor hvert tema.

Arena

EHiN 2017 blir avholdt i Oslos storstue, Oslo Spektrum. Arenaen er kjent for å ta i mot en rekke store norske og internasjonale artister, samt norske TV-show som Melodi Grand Prix, MGPjr og Spellemann. Gjennom en årrekke har arenaen i tillegg huset kjente familiearrangementer som Disney on Ice, Military Tattoo og Putti Plutti Pott.

Oslo Spektrums beliggenhet, med alle transportknutepunkter, parkeringsplasser og hotellrom i umiddelbar nærhet, gjør også arenaen svært attraktivt for firmaevents, kongresser og messer.