Vil du være med på EHiN 2022 gratis?

Jobb en dag som frivillig og delta gratis på konferansen den andre dagen! (Vanlig billettpris er 5250,-)

EHiN er Norges største konferanse innen digitalisering av helse, og er en enkel vei til økt kompetanse på ehelse-området. Hovedfokus er å reflektere utviklingen innen teknologi og helse i Norge og internasjonalt. EHiN går av stabelen 8. og 9. november 2022 på X Meeting Point, som er et stort konferansesenter på Hellerudsletta (Skjetten).  Les mer på www.ehin.no/2022

Oppgavene vil bestå av f.eks. å hjelpe til med registrering av deltakere, hjelpe deltakere å finne frem til rett sesjon, toaletter, spisesteder etc, bemanne informasjonsstand, chatte, veilede og spre glede!

Er du interessert i ehelse og tror at dette kunne vært interessant for deg, send en email til elisabeth.kras@ehin.no.
OBS – begrenset antall – først til mølla-prinsippet gjelder.