Ascom

Ascom

Ascom er igjen å finne på årets EHiN konferanse. I år går vi vise nyheter og prosjekter vi jobber i innen teknologi for sykehus. 

Klinisk kommunikasjon og samhandling i helsesektoren

På standen vår presenterer vi våre løsninger for klinisk kommunikasjon og samarbeid. Kommunikasjonsløsningene til Ascom brukes av tusenvis av sykehus over hele verden. Ascom sine løsninger er kompatible med et bredt spekter av eksisterende helsesystemer og medisinsk teknisk utstyr, og hjelper klinikere til å få mer tid til pasientpleie. Løsningene er modulære, og enkle å tilpasse til endrede behov og forhold. 

Ascoms smarttelefon Myco 4
Kom og vær en av de første til å få en introduksjon av våres Myco 4. Med flere funksjoner i én enkelt robust enhet er Ascom Myco™ 4 den perfekte smarttelefonen for smartere kommunikasjon og samarbeid. Spesialbygd for å gjøre arbeidet enklere og redusere de totale eierkostnadene, sikre virksomhetskritisk kommunikasjon på krevende arbeidsplasser og bidra til at personalet føler seg trygge gjennom avansert personsikring. Ascom Myco 4 er spekket med gode funksjonaliteter som en full HD-skjerm, strekkodescanner, IR-lokalisering, NFC, hot-swap batteri, to kameraer og alarmknapp. Alt pakket inn i et robust aluminiumsdeksel som tåler desinfisering og rengjøring. 
Mer tid mer data og mer informasjon betyr bedre omsorg og sikkerhet. Med teknologi setter vi mennesker i sentrum!

 

 med deg Ascoms presentasjoner  EHiN

Tirsdag 7/11 kl 14:45 – 15:45 Red box (Room D6)
Her kan høre vår leder for kliniske løsninger, Chandana Samaranayake, snakke om «The Journey to Silent ICU“.

Sammen med Helse Sør-Øst forteller også om prosjektet «MTU Gateway» hvor vi sammen jobber for å  deres målbilde for integrasjon av medisinsk-teknisk utstyr (MTU) og for utstyr som samler inn persongenererte helsedata (diagnostiske målingerovervåking etc.) ved bruk av internasjonale standarder og regionale gatewayer

Torsdag
 kl 13.15 – 14.15 Purple box (Room D4)
Her vi Ascom sammen med Helse Sør-Øst og andre partnere fortelle om det aktuelle prosjektet “Helselogistikk” Vår Nordensjef Jens Sand Andersson snakker om Ascoms sning og stiller i paneldiskusjon.

Hjemmeside: https://www.ascom.com/no