Hopp til innhold

Partner EHiN

Utstillingen på EHiN er en viktig del av møteplassen. Her oppdaterer man seg om teknologitrender og legger man kontakter mellom ulike partnere. EHiN et stort expo-område med utallige muligheter for partnere.

På konferansene i Spektrum bidro partnere med alt fra stander, paviljonger, podcast-studio og demostander til workshops. Vi ønsker alle partnere velkommen til å komme med forslag til hvordan vi kan utvikle EHiN videre!

Hvorfor bli partner?

«Det er også bra at det er satt av god tid til mingling i messeområdet. Vi opplever dessverre at alt for mange konferanser hvor leverandører blir bedt om å være bidragsytere, ikke setter av tid som gjør at man møter kunder på utstillerplassen. Her syntes jeg at EHiN har gjort en bedre og bedre jobb. Vi gleder oss til årets konferanse og vil vise flere nyheter i løsningen vår på standen!»

Det sier Morten Andresen i Imatis. Selskapet hans har vært med å bygge EHiN til den møteplassen det er nå.

Hvert år er det rundt 70 utstillere på EHiN. Det er en unik mulighet å møte 1400 interesserte e-helseeksperter og dele informasjon med dem.

EHiN gjør alt å tilrettelegge for både store og små selskaper, for organisasjoner, forskningsinstitutter, universiteter og andre utdanningsorganisasjoner.

EHiN er et viktig møtested for bransjen, hvor vi både får og kan bidra med inspirasjon, faglig påfyll og nettverksbygging. Konferansen er en unik mulighet til å møte sentrale aktører og samarbeidspartnere for å diskutere helsevesenets fremtid, noe som vi ser frem til hvert år», sier Hans Jacob Moe, kommunikasjonssjef Norden, Cerner.

 Viktige datoer:

  • Partnerskap Early Bird: frem til 1. juni
  • Partnerskap Regular Price: 1. juni – 1. september
  • Partnerskap Late Bird:  2. september – konferanse
  • Call for Speakers: 1. April – 14. Juni
  • Planlegging av partnerdeltakelse: Mars – August
  • Planlegging av stand: Juni – Oktober

Alle datoer kan endres på grunn av den ekstraordinære situasjonen.

 

Kontakt for partnerskap:

Generelt om samarbeid:
Nard Schreurs
E-post: nard@ikt-norge.no

Om utstillingspakker på Spektrum:
Scroll til toppen