Partner

Partner EHiN

Utstillingen på EHiN er en viktig del av møteplassen. Her oppdaterer man seg om teknologitrender og legger man kontakter mellom ulike partnere. EHiN et stort expo-område med utallige muligheter for partnere.

På konferansene i Spektrum bidro partnere med alt fra stander, paviljonger, podcast-studio, demostander til workshops. Vi ønsker alle partnere velkommen til å komme med forslag til hvordan vi kan utvikle EHiN videre!

Hvorfor bli partner?

«Vi har – i år som i fjor – valgt å være partner for EHIN da vi mener det er en viktig møteplass for helsesektoren, leverandører, politikere og alle som er interesserte i helse og digitalisering. E-helse er virkelig i vinden om dagen og det er fint å kunne delta på en arena som retter søkelyset på et tema som opptar oss 100% i hverdagen. På EHIN kan vi diskutere muligheter, framtidsutsikter og utfordringer samt bygge nye relasjoner.»

Det sier Karl Arne Jespersen i DIPS. Selskapet hans har vært med å bygge EHiN til den møteplassen det er nå.

Hvert år er det rundt 70 utstillere på EHiN. Det er en unik mulighet å møte 1400 interesserte e-helseeksperter og dele informasjon med dem.

EHiN gjør alt å tilrettelegge for både store og små selskaper, for organisasjoner, forskningsinstitutter, universiteter og andre utdanningsorganisasjoner.

EHiN er et viktig møtested for bransjen, hvor vi både får og kan bidra med inspirasjon, faglig påfyll og nettverksbygging. Konferansen er en unik mulighet til å møte sentrale aktører og samarbeidspartnere for å diskutere helsevesenets fremtid, noe som vi ser frem til hvert år», sier Hans Jacob Moe, kommunikasjonssjef Norden, Cerner.

Viktige datoer:
  • Partnerskap Early Bird: frem til 26. april
  • Partnerskap Regular Price: 27. april – 1. september
  • Partnerskap Late Bird:  2. september – konferanse
  • Call for Speakers: 1. April – 14. Juni
  • Planlegging av partnerdeltakelse: Mars – August
  • Planlegging av stand: Juni – Oktober

Partnerskap

Generelt om samarbeid:
Nard Schreurs
E-post: nard@ikt-norge.no

Om utstillingspakker på Spektrum:
Espen Gandrudbakken, Macsimum
E-post: eg@macsimum.no

Knut Wicklund Hansen, Macsimum
E-post: kwh@macsimum.no