Programkomiteen

Programkomiteen 2020

Arnesen, Eirik-web - farger

Eirik Nikolai Arnesen

Legeforeningen
Eirik Nikolai Arnesen er lege og spesialrådgiver i Den norske legeforening. Han har jobbet med e-helse siden 2007 med utvikling, implementering og strategi.
Anita

Anita Moe Larsen

Norway Health Tech
Anita has been Head of Communications in Norway Health Tech for more than 5 years and works as head communication resource in all major projects and has project lead on others.
Stein_Olav_Skrovseth

Stein Olav Skrøvseth

Nasjonalt senter for e-helseforskning
Stein Olav Skrøvseth er senterleder ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. I 2008 arbeidet han som postdoktor ved University of Sydney i Australia, før han ble ansatt som forsker ved Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin i Tromsø i 2009. Der ledet han flere forskningsprosjekter innen statistikk, medisinsk bildebehandling, maskinlæring, mønstergjenkjenning og dataanalyse.
Jon Torgeir Lunke_kvadrat

Jon-Torgeir Lunke

Direktoratet for e-helse
Jon-Torgeir Lunke har klinisk erfaring frå kommunal legetjeneste og leiing av denne, og fem år som assistentlege ved kardiologisk avdeling OUS HF. I 2010-2015 avdelingsdirektør i Helsedirektoratet, fra 2016 i E-helse som seniorrådgjevar i strategidivisjonen. I perioden 2016-2019 har vore med å utvikle Norsk strategi for e-helse, prosjektleiar for innføring av digital dialog fastlege (asynkron tekst) og e-konsultasjon (video-tekst og bilde) m.m..
Lone Krüger.kort

Lone Krüger

Norsk Helsenett
Lone har jobbet som lederstøtte i Divisjon Nasjonale e-helse løsninger i Norsk Helsenett. Hun var en del av virksomhetsoverdragelsen fra Direktoratet for e-helse til Norsk Helsenett januar 2020. I direktoratet jobbet hun med divisjonens porteføljestyring og kjenner godt til prosjektene som kjøres for de nasjonale produktene E-resept, Kjernejournal, Grunndata og Helsenorge.
holly_kvadrat

Holly Ankjell

Kreftforeningen
Holly Ankjell er rådgiver klinisk IKT ved Diakonhjemmet Sykehus. Hun har en master i kvalitetsforbedring i helsetjeneste fra Swansea University, og erfaring fra forskning og kvalitetsforbedring i Nasjonal Health Service (NHS) i UK. Hun er opptatt av hvordan digitalisering kan gi muligheter for økt kvalitet og effektivitet, og hvorfor det er helt essensielt å involvere brukere i utforming av løsninger.
Oslo 20181022 - Ida Susanna Fattah holder foredrag om "Forventninger til legekontorenes digitale tjenester. Sett fra pasienter og unde leger. Foto: Siri Øverland Eriksen

Ida Susanna Fattah

Kommuneoverlege i Fredrikstad/MedEvent
Ida Susanna Fattah er utdannet lege ved Universitet i Oslo, og jobber idag som gründer, rådgiver innen ehelse og assisterende bydelsoverlege. Hun har tidligere også jobbet som fastlege, og spesialiserer seg innen samfunnsmedisin. Til daglig leder hun selskapet MedLytic* som jobber med markedsundersøkelser og brukertesting blant helsepersonell.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Nard Schreurs

EHiN / IKT-Norge
Nard Schreurs er direktør for eHelse i IKT Norge, og er CEO i EHiN. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld og redaktør for bilaget «Helse-IT». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld og EHiN konferansen. EHiN (e-helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum. I 2019 rundet konferansen 1650 deltakere.