Tickets

Billettsalg / Tickets EHiN 2020

EHiN 2020 vil være en konferanse som produseres og streames fra Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi åpner for publikum i henhold til myndighetenes smittevernregler, og er blitt forsikret om at Varemessen ivaretar sikkerhet og regelverket fortløpende - for å skape en trygg møteplass.

Vi ønsker publikum velkommen, og ønsker å få med 200 personer, eller flere om det lar seg gjennomføre.

Deler av EHiN vil streames gratis - deriblant åpningen både tirsdag 10. og onsdag 11. november mellom kl. 9-10. Det vil også streames innhold hele dagen. Men ønsker man tilgang til alt innhold pluss all funksjonalitet, samt muligheten til å kommunisere med andre, være med på workshops eller velge hvilken stream man helst vil få med deg, må man ha en digital billett.

Med noen store miljøer som Sykepleierforbundet, Direktoratet for e-helse, og våre partnere, har vi avtaler om fri tilgang - sjekk om du tilhører en slik gruppe før du bestiller billett (eller ta kontakt med: nard@ehin.no).

Full billettrefusjon gjelder inntil 30 dager før konferansestart.

Billettene vil refunderes i sin helhet hvis EHiN må avlyse fysisk tilstedeværelse på grunn av covid-19,  eller du ikke får deltatt på grunn av begrenset deltakerantall.

Hvis du velger å kansellere billetten innen 30 dager før konferansen, får du den refundert i sin helhet hvis du velger å kjøpe en digital billett. Velger du å kansellere helt, beholder EHiN 10 prosent av totalbeløpet, inklusive fakturagebyr.