Home

Early bird tickets available now!

Oslo Spektrum

November 12th - 13th

What is EHiN?

EHiN, E-Health in Norway, is the biggest conference in Norway targeting the digitization of the health sector.

The Ministry of Health and Care Services together with ICT Norway are the founders of the conference. They have a common goal; to develop a strong cooperation between the IT industry and the health sector, to share their experience and knowledge across organisations and companies. Introduction of new technology is central to the future of healthcare.

Read more about EHiN

Hva er EHiN?

Dette må være på engelsk: EHiN står for E-helse i Norge, og er Norges største konferanse med fokus på digitalisering av helsesektoren.

Konferansen ble startet av Helse- og omsorgsdepartementet og IKT-Norge, med et felles mål om å få kompetanseutveksling mellom teknologirevolusjonen og helsesektoren. Innføring av ny teknologi er sentral i all strategi for fremtidens helseprosesser.

Les mer om EHiN

Some of this years speakers

Vi har – i år som i fjor – valgt å være partner for EHIN da vi mener det er en viktig møteplass for helsesektoren, leverandører, politikere og alle som er interesserte i helse og digitalisering. E-helse er virkelig i vinden om dagen og det er fint å kunne delta på en arena som retter søkelyset på et tema som opptar oss 100% i hverdagen. På EHIN kan vi diskutere muligheter, framtidsutsikter og utfordringer samt bygge nye relasjoner.

Partners

Super

Gull

Sølv

Bronsje

Andre samarbeidspartnere

Ønsker du mer informasjon om partnerskap?
Les mer her

Startups og spirende bedrifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere