Billetter

Her kan du kjøpe billetter til EHiN 2024. Konferansen avholdes på X Meeting Point, Kragerudveien 50, Skjetten.

Er dere flere som vil delta?

Er dere med flere fra samme organisasjon som ønsker å komme? Ta kontakt med ehin@ehin.no for et fellestilbud!

Digital tilgang til deg eller ditt team

Det meste av programmet på konferansen filmes og strømmes. Hvis du ikke har anledning til å komme til oss, kan du bestille en digital billett som inneholder hele programmet digitalt. Tilgang sendes ut dagen før konferansen.

Vi mener det er viktige samtaler som tas opp på konferansen, og vil at flest mulig skal få nytte av det. Hvis dere er flere som ønsker å se konferansen digitalt kan vi gi tilbud på en digital team/avdelings-pakke! Ta kontakt med ehin@ehin.no så kan vi finne en løsning!

Middag

Etter programslutt på dag én 12. november dukes det for festmiddag. Festmiddagen krever egen billett, og inkluderer et treretters måltid, tre enheter drikke og underholdning under og etter middagen. Billetten kan kjøpes sammen med konferansebilletten som et tilleggsvalg etter deltakerinformasjon er lagt inn. Ved spørsmål ta kontakt med ehin@ehin.no.

Earlybird og Super-Earlybird

Earlybird billetter er tilgjengelig frem til 15. september 2024 kl. 23:59. Etter endt tilbud vil prisene øke til standard pris.

Super-Earlybird gir ekstra rabattert pris og er tilgjengelig frem til 14. juni 2024 kl. 23:59. Tilbudet gjelder kun for offentlig og ikke-kommersielle organisasjoner. Etter endt tilbud vil prisene øke til earlybird pris. Det er kun 100 Super-Earlybird billetter tilgjengelig.

Problemer med bestillingen?

Kan du ikke se skjemaet? Prøv å åpne det her: https://app.checkin.no/event/73037/ehin-2024

Funker det fortsatt ikke kan du prøve å:

  • Bruke en annen nettleser.
  • Prøve via privat telefon eller data.
  • Koble til et annet nettverk. Det kan hende ditt nettverk har stengt tilgang til billettjenester.
  • Godta funksjonelle cookies ved å trykke å på knappen nederst i høyre hjørne "cookie settings".

Får du fortsatt problemer eller lurer på noe annet, kontakt christian@ehin.no.

Refusjon

Vi refunderer billetter inntil 30 dager etter kjøp, men ikke mer enn 30 dager før konferansen. Ta kontakt med ehin@ehin.no om du har spørsmål om eller ønsker å be om refusjon.