Skip to content

Informasjonsmøte EHiN 2020

EHiN 2019 Foto: Ard Jongsma

Lenken til informasjonsmøtet er meet.google.com/xxh-etzy-ita
Vi slipper dere inn fra 8.55.


For alle utstillere og andre samarbeidspartnere holder vi et ekstra informasjonsmøte om EHiN 2020.

Vi har fra tilbakemeldingene forstått at mange ønsker seg flere detaljer rundt EHiN før de kan signere en sponsorpakke.

Av åpenbare grunner er årets EHiN ikke en “nesten-kopi” av fjorårets. Mange av årets formater har vi vært nødt til å finne opp på nytt. Det gjelder både endring av plass (fra Spektrum til Lillestrøm) og endring til et langt mer digitalt format. I tillegg er det fortsatt usikkert hvordan reguleringen rundt COVID-19 vil se ut i november.

EHiN 2019 Foto: Ard Jongsma

Vihar fått gode partnere med oss for å lage EHiN 2020. Varemessen rigger store scener med full og profesjonell video/tv-produksjon. De har store flater, og kan tilpasse seg alle forskrifter om avstand, separate innganger, sitteplasser med distanse osv. I Lillestrøm planlegger vi fire parallelle spor med direkte streaming.

Cisco er partner for den digitale plattformen konferansen skal kjøres på. Dette er delvis norskutviklet teknologi, skrudd sammen på Lysaker. Deres plattform vil gi oss mange muligheter.

EHiN inviterer til et ekstra informasjonsmøte der vi vil legge frem både videoer og utregninger fra Varemessen, og går gjennom de ulike pakkene. I tillegg vil gi et inntrykk av programmet.

Møte er (digitalt) torsdag 20. august, fra 09.00-10.00. Sett av tiden!

Lenken vil sendes ut på før møtet til alle som er på vår utstillerliste.

Mvh.

Espen Rosenborg, salgsansvarlig

Nard Schreurs, konferanseansvarlig

Scroll To Top