Skip to content

Inngår samarbeid med Flow Event

EHiN har inngått en avtale med Flow Event for utforming og utvikling av utstillingsområdet på EHiN-konferansen i 7.-8. november 2023.

Nard Schreurs, EHiN og Andreas Ljones, Flow Event

Artikkel: Nard Schreurs, daglig leder i EHiN

27. februar 2023


EHiN har funnet en ny partner for utforming av utstilling på EHiN-konferansen på X Meeting Point, Hellerudsletta.

– Vi har lagt pandemien bak oss og kan endelig jobbe igjen med innovasjon på selve konferansen. Vi ønsker å være kreative, og ønsker å tilrettelegge innholdet på utstillingen på en bedre måte, sier Nard Schreurs, daglig leder i EHiN.

I år feirer EHiN 10 års jubileum. Konferansen startet på Plaza i Oslo sentrum, og flyttet etter to utgaver til Spektrum i 2016. Der ble det fire år med gode utstillingsforhold og stødig vekst i deltakerantall.

Så traff pandemien samtidig som EHiN gikk gjennom noen organisasjonsendringer.

– Det var et par tøffe år for en fysisk møteplass. Vi måtte jobbe med digitale formater, tilpasse forretningsmodellen og flytte til andre plasser, sier Schreurs.

De siste to årene har EHiN vært avholdt på X Meeting Point, som ligger mellom Gardermoen og Oslo.

– Dette er en lett tilgjengelig plass og et veldig anvendelig konferansesentrum. Med over 30 møterom kan vi skalere både i formater og antall sesjoner.

Utstillingsområdet er noe av det viktigste på en konferanse, mener Schreurs.

– Hele grunnideen bak EHiN er å samle både de private IT-leverandørene og aktører fra offentlig sektor. På EHiN kan du møte nesten alle, stille dem spørsmål og bli kjent med dem. Her står DIPS, EPIC og Tietoevry om hverandre. Du kan møte over 50 utstillere og 20 gründere på EHiN konferansen.

Og nettopp utviklingen av denne ressursen ønsker EHiN å satse på.

– Vi ønsker en aktiv partner som bidrar med kreative ideer om hvordan vi kan utvikle dette området bedre. For utstillere er det viktig å få frem sine budskap, og for deltakerne er det viktig å få bedre kompetanse på teknologiutviklingen. Jeg kjenner Andreas Ljones fra Flow Event fra før, og har stor tillit til at han greier å løfte EHiN. I tillegg har Flow Event sine røtter i Oslo Business Forum, som er en meget habil aktør i dette feltet, sier Schreurs.

Daglig leder Andreas Ljones i Flow Event er fornøyd med avtalen.

– Fra Flow Event sin side setter vi stor pris på å jobbe sammen med en arrangør som EHiN. Det er en stor og seriøs aktør som er agendasetter for e-helse i Norge. Jeg kjenner Nard Schreurs fra Covid-perioden da vi arrangerte en digital utgave av EHiN sammen. Til tross for strenge restriksjoner og stadig nye forholdsregler viste EHIN og Nard en imponerende gjennomføringskraft og dynamisk tilnærming, sier Andreas Ljones.

Og Andreas fortsetter:

– For meg som brenner for å bygge sterke og innholdsrike møteplasser er det med stor entusiasme vi tar for oss oppgaven om å videreutvikle expo-området til EHIN. 

Mer om Flow: https://www.flowevent.no/

– Vi spesialiserer oss på å skape selskapsevents som konferanser og kick-offs, utdannings- eller inspirasjonsarrangementer for organisasjoner og deres kunder. Vi tilbyr alt fra A til Å for å skape førsteklasses opplevelser, fra design, konseptualisering og planlegging til gjennomføringen av arrangementet.

– Du vil se, føle og oppleve forskjellen med et arrangement levert av Flow Event. Når noen velger oss, velger de å jobbe med mennesker med stor erfaring, kunnskap og mye lidenskap for det vi gjør. Sammen vil vi skape arrangementer som representerer hvem arrangøren er og hva de ønsker å oppnå.

Meld deg på EHiNs nyhetsbrev for å få ferske oppdateringer rett i innboksen:

Scroll To Top