Praktisk info

Dato:

Tirsdag 4. og onsdag 5. juni 2024

Tid:

Tir kl. 09:00-16:00 / Ons 09:00-15:30

Sted:

Pirsenteret, Havnegt. 9, Trondheim

Velkommen til Plattformdagene 2024! Konferansen finner sted i Pirsenteret i Trondheim, 4.-5. juni 2024. Praktisk informasjon står i de nedtrekkbare boksene under. Hvis du har noen spørsmål kan det sendes til plattformdagene@ehin.no.

Det serveres både lunsj og pausemat med drikke og tilgang på kaffe gjennom begge dagene. Det vil også serveres allergi- og preferansevennlige alternativer.

Tilgjengelig i glassgata gjennom dagene:
Kaffe, snåsavann, te, energibarer og frukt.

Lunsj:
Wraps, baguetter, oppkuttet frukt i kopp, yoghurt / kjøleskapsgrøt og økologisk drikke

Etter lunsj:
Kaffe, smoothie og dagens søtt fra Emmer håndverksbaker.

Det arrangeres en middag etter første konferansedag 4. juni. Middagen krever egen billett.

Frist for å bestille middagsbillett er: TBA

Inkludert i billetten er en treretters middag med to enheter drikke og kaffe. Det vil arrangeres underholdning under middagen.

Meny: TBA

Clarion Hotel Trondheim: Hotellet ligger rett ovenfor konferansesenteret og er det nærmeste alternativet.

Det er mange andre hotell- og bomuligheter rundt om i sentrum. Det går buss til konferansesenteret, se avsnitt om transport.

Andre hotell i nærheten:
Clarion Brattøra
Scandic Nidelven
Radisson Blue Royal Garden
Thon Hotel Nidaros

Nærmeste bussholdeplass: Pirbadet, rett utenfor døra. Buss 21, 23 og 28.

Andre holdeplasser:
- Brattøra, ca. 5 min gange. Buss 20, 21, 23, 25, 311, 430, 70, 79.
- Trondheim S. ca. 10 min gange.

Pirsenteret er glimrende plassert for kollektivreisende med stoppested for buss rett utenfor døren og flere holdeplasser ligger i nærheten. Med regional- og lokaltog og hurtigbåt i umiddelbar nærhet er det lett å reise miljøvennlig hit. Det tar ca. 5 min å gå fra bussholdeplassen Brattøra til Pirsenteret og ca. 10 min å gå fra Trondheim S.

Fra Trondheim flyplass tar du flytoget til Trondheim Sentralstasjon. Fra sentralstasjonen kan du enten spasere til Pirsenteret på ca. 10 minutter, eller ta buss 21 eller 23 til Pirbadet som er rett utenfor døra til Pirsenteret.

Nærmeste parkeringsplass er Pirbadets P-hus (39kr/time og 295kr/døgn) eller Trondheim Havn P21/Pir1 (36kr/time og 285kr/døgn)

Det er også utendørs sykkelparkering hvor du kan benytte sykkelskap fra Bikely.

Det finnes bagasjeoppbevaring på Pirsenteret for dag 2 av konferansen.

Vi refunderer billetter inntil 30 dager før konferansen. Ta kontakt med plattformdagene@ehin.no om du har spørsmål om eller ønsker refusjon.

Earlybird billetter utgår: 24. april kl. 23:59. Etter endt tilbud vil prisene øke.

Er dere med flere fra samme organisasjon som ønsker å komme? Ta kontakt med plattformdagene@ehin.no for et fellestilbud!

Konferansen filmes og strømmes. Hvis du ikke har anledning til å komme til oss, kan du bestille en digital billett som inneholder hele programmet digitalt. Tilgang sendes ut dagen før konferansen.

Vi mener det er viktige samtaler som tas opp på konferansen, og vil at flest mulig skal få nytte av det. Hvis dere er flere som ønsker å se konferansen digitalt kan vi gi tilbud på en digital team/avdelings-pakke! Ta kontakt med plattformdagene@ehin.no så kan vi finne en løsning!

Foto: Frode Nikolaisen