Ascom

Ascom er en global leverandør av IKT- og mobilitetsløsninger som fokuserer på å utvikle forretningskritiske, sanntidsløsninger for miljøer der mobilitet, stabilitet og tid er sentrale faktorer. Våre løsninger benyttes i helsesektoren, sikkerhet, industri og detaljhandelen. Vi jobber med å effektivisere informasjon og presentere den på en enkel og oversiktlig måte. Med dette kan vi gi et best mulig beslutningsgrunnlag – når som helst og hvor som helst. Med sterk kompetanse og lang erfaring utvikler vi innovative og fremtidsrettede løsninger.

Vår helseløsning består av en kraftig integrasjon- og meldingsplattform og en unik produktportefølje innen klinisk kommunikasjon og samhandling. Målet vårt er å skape økt pasientsikkerhet og effektive pleieprosesser ved å gi helsepersonell tilgang til tidskritisk informasjon – og mer tid til pasienten. I Norge har vi en stor kundemasse av profilerte kunder med langsiktige partnerskap.

Ascom Norway AS har kontorer i Oslo og Trondheim. Ascom er representert i 18 land med over 1300 medarbeidere. Vårt hovedkvarter er i Baar, Sveits. Ascom er notert på SIX Swiss Exchange i Zürich (ASCN).

http://www.ascom.no/

Ascom

«Vi i Ascom gleder oss til å delta på EHiN 2021. Vi ser frem til et flott event etter en lang tid hvor bransjen ikke har hatt mulighet til å treffes. EHiN er en super arena og møteplass for oss som jobber med e-helse, teknologi og kliniske løsninger»

Joachim_00591_r

Joachim Furuseth, Head of Sales, Ascom Norway