Praktisk info

Tid: 8.-9. november 2022.
Registrering fra kl 8:00 8. november. Programstart kl 9:00.

Sted: X Meeting Point, Kragerudveien 50, 2013 SKJETTEN

X Meeting Point

Kontakt: Kontakt oss - EHiN

 

Transport: 

 • Vi anbefaler å ta tog fra Oslo/Gardermoen til Lillestrøm stasjon, hvor vi setter opp shuttlebusser.
  OBS! Flytoget stopper også ved Lillestrøm! Se også vy.no

 

 • Shuttlebuss fra Lillestrøm stasjon
  Det vil settes inn gratis busser fra Jenssen Turbuss mellom Lillestrøm og X Meeting Point både 8. og 9. november.
  Bussene står ved Scandic Lillestrøm hotel, bruk høyre utgang fra Lillestrøm stasjon.
  Fra Lillestrøm stasjon 8. november: kl 07:30, 07:44, 08:00, 08:15, 08:34, 08:44.
  Fra Olavsgaard:  shuttlebuss stopper på vei fra LiIlestrøm til X Meeting Point kl 08:10
  Fra X Meeting Point 8. november: kl 17:15, 18:30, deretter kontinuerlig shuttle fra 22:30 og utover til og med 00:20. Skal du til Olavsgaard, gi beskjed til sjåføren. 
  Siste tog fra Lillestrøm til Oslo S 8. nov går 00:40. Deretter vil shuttle også bli satt opp direkte til Oslo S kl 01:00 og kl 02:00.
 • Fra Lillestrøm stasjon 9. november: kl 08:15, 08:30 og 08:44. Stopp innom Olavsgaard 08:25
  Fra X Meeting Point 9. november: kl 16:15, 16:35 og 16:50 (grunnet trafikk kan forsinkelser forekomme. Vi anbefaler også å sjekke ut andre alternativer).

 

 • Med bil: X Meeting Point har mange tusen parkeringsplasser. Betaling på EasyPark/automat (timepris: 25,-, døgnpris 150,-).
  Det er enkelt å kjøre fra både Oslo og Lillestrøm. Vi anbefaler alle som ønsker å bruke bil å se på muligheten for samkjøring.

 

 • Med buss: Det går også vanlig rutebuss fra Oslo S til X Meeting Point, Skjetten. Se Ruter.

 

 • Flybuss fra Gardermoen (FB1, plattform 12) stopper i nærheten av  X Meeting Point. (Har du hotellrom på Olavsgaard og skal dra direkte dit er det best å bruke buss FB5)

 

 • Annen transport: Det er mulig å ta drosje fra Lillestrøm stasjon til X Meeting Point (for egen kostnad).

 

Overnatting: 

Gjelder man, tir, ons. Moxy prioriterer de med overnatting 2 netter

 

Universell utforming:
X Meeting Points lokaler er universelt utformet med heis, åpne lokaler, brede døråpninger og tilrettelagte toaletter.
Jenssen Turbuss har noen få busser med heis og rampe. Om du er rullestolbruker og ønsker å benytte deg av shuttlebuss-tilbudet må vi vite hvilken avgang du ønsker å benytte deg av.

 

Mat:

Pausemat og lunsj er inkludert i billetten. Lunsjen vil stå ute mellom 11:00 og 14:00, og du finner den i Hall 2 og oppe i Catwalken.

Middag og underholdning: 

EHiNs tradisjonelle middag foregår i Grey Box på X Meeting Point 8. nov. kl 19:00-22:30, og kan bestilles (enten som tilleggsvalg eller egen billett) av alle som har en deltakerbillett på EHiN 2022. Dere kan forvente god mat, drikke og inspirerende samtaler langs langbordene! Inkludert i middagsbilletten er et treretters måltid med tre enheter drikke.

Meny EHiN-middagen 2022

Vi får underholdning av Helene Bøksle, bandet Funkytown og vår egen DJ Magni under middagen og festen etterpå:

 • Helene Bøksle er en av Norges fremste sangere, kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og musikken hennes er inspirert av havet, det nordiske landskapet og de gamle folkeeventyrene. I musikken hennes finner vi elementer av tradisjonell folkemusikk og moderne verdensmusikk. Hun har vært en del av Telenors kulturprogram siden 1997. EHiN er stolt over å ha Helene Bøksle som innslag under festmiddagen med sin faste pianist, Sindre Hotvedt.

 

 • Funkytown er i følge seg selv Norges beste og mest ydmyke partyband. De dekker de fleste kriker og kroker av musikkhistorien de siste 40 årene. Vi lover kjempestemning! HJEM (funkytown.no)

 

 • Utdeling av EHiN Awards 2022
  Annonsering av vinneren og utdeling av EHiN Awards 2022 vil foregå under middagen. Les mer om EHiN Awards eller send inn din nominasjon her: https://ehin.no/2022/ehin-awards-2022/

 

 • DJ og fest i Moxys hotellbar etter middagen
  Baren er også tilgjengelig på dagtid hvis du trenger å jobbe litt eller ha mindre møter.

 

Middag 7. november

Er du på X Meeting Point kvelden før konferansen, anbefaler vi å bestille bord på Restaurant Gård Nordic Kitchen på X Meeting Point. Dette gjør du ved å sende mail til Eva-Kristin på prosjektleder1@xmeetingpoint.no

 

Last ned EHiN-appen

Det vil legges ut en EHiN-app - "Tappin" - kort tid før konferansen åpner. I appen kan du finne din billett, program, info om foredragsholdere og annen nyttig informasjon. Mer info kommer på email!

 

Fotografering/filming

Vi gjør oppmerksom på at vi har fotograf til stede gjennom hele konferansen og at alle sesjoner vil bli filmet og streamet.

 

Hva er tilbakebetalingsreglene?

Vi refunderer 100% av beløpet opptil 30 dager i forkant av konferansen. Etter det, ta kontakt med faktura@ehin.no. Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål om refusjon.

 

Dersom du har spørsmål, send dem til ehin@ehin.no.