Programkomiteen

Elisabeth Jakobsen

Elisabeth Jakobsen

Kommunikasjonsansvarlig i Kreftregisteret
Elisabeth Jakobsen er kommunikasjonsansvarlig i Kreftregisteret. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Nasjonalt senter for e-helse – den gang det fortsatt het telemedisin. Jakobsen har bakgrunn som journalist, og jobbet blant annet mange år i NRKs nyhetsredaksjon på Marienlyst i Oslo, men hun er av utdanning informatiker, med en Master innen helseinformatikk.
DSCF1554

Anita Moe Larsen

Chief Operating Officer Nordic Neurotech
Anita er utdannet innen markedskommunikasjon og finans, og har jobbet innen bransjer som teknologi, telekommunikasjon og pharma/kosttilskudd. Hennes styrke er omdømmebygging, PR, og kommunikasjon. Har vært kommunikasjonssjef i Norway Health Tech siden 2015, men gikk i august 2022 over i operativ ledelse hos Nordic Neurotech som utvikler nye verktøy for å møte utfordringer innen mental helse. Har jobbet mye med helsepolitiske spørsmål, regulatoriske problemstillinger og forordninger, ledelse og talentutvikling. Hun er ofte bruk som ordstyrer og foredragsholder.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Nard Schreurs

Daglig leder EHiN
Nard Schreurs er CEO i EHiN. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld og redaktør for bilaget «IT-Helse». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld og EHiN konferansen. EHiN (e-helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum. I 2019 rundet konferansen 1650 deltakere, og i 2020 sørget han for å få EHiN gjennom første år med Covid-19 som et heldigitalt arrangement.
Ida Susanna Fattah

Ida Susanna Fattah

Daglig leder i MedEvent
Ida Susanna Fattah er utdannet lege, og startet MedLytic for å bringe helsepersonells innsikt inn i utvikling av tjenester og verktøy i helsevesenet; “on demand” og forskningsbasert. Hun er pådriver for å øke hastigheten av innovasjon i helsesektoren, og har en lidenskap for helseteknologi, folkehelse og prosjektledelse. I tillegg til å være daglig leder i MedLytic er hun assisterende kommuneoverlege, universitetslektor i samfunnsmedisin, og er medlem av programkomiteen for Norges største ehelsekonferanse (EHiN) for 4. år på rad.
Ellen-Normannseth-bilde-circle

Ellen Normannseth

Kommunesektorens organisasjon, KS
Ellen Normannseth er spesialrådgiver i KS, i avdeling FID eHelse. Hun er sykepleier og har en master i helseinformatikk. Hun har erfaring fra spesialisthelsetjenesten, kommunesektoren og epj-leverandør. Hun er opptatt av hvordan teknologiske muligheter best utnyttes slik at kommunene kan gi innbyggere helsetjenester med god kvalitet, samtidig som de er rustet for å møte morgendagens utfordringer.
Sverre Fossen

Sverre Fossen

Norsk Helsenett
Stein-Olav-Skrøvseth

Stein Olav Skrøvseth

Nasjonalt senter for e-helseforskning
Stein Olav Skrøvseth er senterleder ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. I 2008 arbeidet han som postdoktor ved University of Sydney i Australia, før han ble ansatt som forsker ved Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin i Tromsø i 2009. Der ledet han flere forskningsprosjekter innen statistikk, medisinsk bildebehandling, maskinlæring, mønstergjenkjenning og dataanalyse.
Eirik Nikolai Arnesen

Eirik Nikolai Arnesen

Legeforeningen
Eirik Nikolai Arnesen er lege og spesialrådgiver i Den norske legeforening. Han har jobbet med e-helse siden 2007 innen utvikling, implementering og strategi.