HEPRO

Hepro

HEPRO, Easymeeting og Vital Things står sammen på EHiN 2022.

Hepro utvikler, produserer og selger hjelpemidler og velferdsteknologi rettet mot eldre og barn. Vi er en av de største leverandørene av velferdsteknologi i Norge. Vi drømmer stort og yter alltid det lille ekstra for våre kunder.

Velferdsteknologi handler for oss om å skape trygghet, mestring, trivsel og gode hverdager for både tjenestemottakere og helsepersonell. Som leverandør av velferdsteknologi skal vi forstå og ivareta behovene til tjenestemottakerne, samtidig må vi jobbe med god implementering av velferdsteknologi i helsetjenesten.

Vi ønsker å utvikle og tilgjengeliggjøre gode og effektive arbeidsverktøy for helsepersonell.

Nettside: http://www.hepro.no/

 

Nattugla skaper trygghet og nattero for tjenestemottakere. Besøk Hepro stand for å lære hva Nattugla kan gjøre for din kommune. Lær mer om Nattugla på https://nattugla.no

 

Somnofy – en digital nattevakt

Somnofy er en meget presis og nøyaktig kontaktløs søvnmonitor.

Produktet er utviklet og produsert av helse teknologiselskapet VitalThings i Trondheim, og er et resultat av mer enn 8 års forskning og utvikling i nært samarbeid med universiteter og medisinske miljøer i Norge.

Somnofy måler søvn, respirasjonsfrekvens, uro og en rekke andre data uten at brukeren trenger å ha noe på kroppen. Det unike med Somnofy er at pasientens søvn, bevegelser og pustefrekvens måles automatisk gjennom natten. Dataene behandles i avanserte algoritmer før ferdige analyser blir gjort tilgjengelig for mobile enheter eller på web.

Les mer om Somnofy: Somnofy.no