Skip to content

Tritonos Gruppen er med oss for å gi deg et digitalt EHiN 2021!

Tritonos Gruppen er en totalleverandører innen teknisk produksjon for konserter, festivaler, teatre, eventer og andre sceneproduksjoner. Blant annet sto de for filmproduksjonen for EHiN 2020, som ble EHiN sin første heldigitale konferanse.

Nå har EHiN og Tritonos Gruppen inngått et samarbeid, hvor de skal stå for filming og strømming av de fem hovedscenene på årets konferanse på X Meeting Point. De stiller med teknisk rigg, alt fra lys og lyd til opptak og strømming. Dette betyr at det er å forvente god kvalitet på EHiN som hybrid konferanse i år.

Til sammen blir over 50 sesjoner, fordelt utover Grey-box, X-box, Pink-box, Purple-box og Red-box, filmet og strømmet til EHiNs digitale flate, gjennom Tappin-løsningen. Alle disse scenene er å finne i årets program (som oppdateres fortløpende).

Grey-box er den største scenen, og der årets åpning finner sted. Sammen med X-box ligger disse scenene i første etasje. Går man opp til stand-område i andre etasje finner man Pink-, Purple- og Red-box scenene. Selv om de er noe mindre i størrelse og produksjon er sesjonene minst like interessante som noe annet sted på konferansen. 

Vi gleder oss til et fysisk og digitalt EHiN 2021 med Tritonos Gruppen. Håper vi sees den 9. og 10. november.

Mer om Tritonos her: https://www.tritonos.no/om-oss

Scroll To Top