Sectra

Om sponsoren

Sectra er en ledende global leverandør av IT-løsninger for håndtering av alle typer bilde- og video på sykehus, samt røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker.

Vi etablerte oss i Norge i 1996 og har mer enn 25 års erfaring med leveranser til norske sykehus, helseregioner og røntgenklinikker. Vi er i dag ledende leverandør på dette markedet i Norge, med blant annet de tre helseregionene Helse Nord, Helse Vest og Helse Midt Norge RHF, flere av sykehusene i Helse Sør Øst, Aleris Røntgen og Unilabs.

Sectra Norge har hovedkontor på Lysaker og her jobber det 23 dedikerte ansatte. Sectra konsernet har i dag rundt 800 ansatte totalt, hvorav ca. 700 er dedikert til Sectra Medical fra kontorer i 12 land på 3 kontinenter. I tillegg selger og leverer Sectra løsninger på det globale markedet via formaliserte samarbeid med partnere.

Sammen med våre kunder lykkes vi med å holde løsningene på et moderne nivå med stabil drift, og gjennom det har vi oppnådd høyeste rangering i uavhengige målinger av kundefornøydhet i bransjen. For eksempel har Sectra PACS syv år på rad vunnet “Best in KLAS” for høyest kundetilfredshet.

https://sectra.com/ 

Sectra