Skip to content

EHiN blir som vanlig

Etter åpningen av Norge er det bekreftet at konferanser kan gjennomføres som vanlig. Tiden er inne for å kjøpe EHiN-billett, mingle, lære, lytte og være sosial!

EHiN jubler for gjenåpning – hurra! Lørdag den 25. september, ganske nøyaktig klokka 16:00 ble Norge gjenåpnet for en stort sett normal hverdag. Dette innebærer at meteren bortfaller, at det ikke lenger er restriksjoner rundt alkoholskjenking eller bordservering og begrensninger rundt arrangementer og sosialt samvær (Regjeringen, 2021).

Det betyr at EHiN 2021, som andre arrangementer, 9. og 10. november kan gjennomføres uten noen form for restriksjoner, og derav kan benytte seg av det fulle potensialet til X Meeting Point.

EHiN presiserer: Selv om konferansen er åpen for alle, vil EHiN 2021 være en full hybrid. Filming og strømming av de 5 hovedsalene går som planlagt, og det innholdet er tilgjenglig både under og etter konferansen for alle som har kjøpt en billett.

EHiN 2021 var fra starten av optimistiske med å sikre deltakerne sine en trygg møteplass med forebyggende tiltak og koronasertifikat. Men gjenåpningen har vi alle ventet lenge på, og dette er strålende nyheter som løfter en enorm vekt fra skuldrene.

Det har vært 1,5 år med store utfordringer for fysiske møteplasser, om det er restauranter, kulturliv, turisme eller konferanser. Det er for alle som jobber med det en utrolig lettelse at vi nå har kommet oss ut på den andre siden av tunnelen, sier Nard schreurs, leder for EHiN.

Det er nå trygt å delta fysisk på EHiN 2021. Likevel vil EHiN 2021 overholde gode praksiser for å forebygge smitte, som antibac-stasjoner plassert rundt om. I tillegg følger vi nøye med dersom det skulle oppstå en ny situasjon. Som Bent Høie sa: “Jeg folder meteren godt sammen, og tar godt vare på den. Det kan bli bruk for den igjen” (Støyva, 2021).

Gled dere til EHiN 2021!

Og det blir en veldig god konferanse med over 100 talere. Det vil legges ut flere fortløpende, og du finner de her:

Programmet omfatter mange elementer av e-helse. Programmet er et stort puslespill med mange ulike faktorer, men en god del kan du allerede se her:

Vi håper selvsagt at vi kan ta imot mange mennesker. Vi håper og regner med ca. tusen deltakere. Men vi vet at X Meeting Point har god plass og kanskje vi kommer mer i retningen av de 1700 deltakere vi hadde i 2019. Så alle er velkommen, sier Schreurs.

Og han tilføyer:

Vi skal tilrettelegge for en god konferanse, med faglig innhold, mingling, middag og underholdning. Jeg tror vi alle trenger en god opplevelse. Og ingen kan vel skylde på at årsbudsjettet er brukt opp i år.

Scroll To Top