Billetter

Billetter EHiN 2021

Bli med på EHiN 2021! Vi vil gjennomføre en full hybrid løsning, med en vanlig fysisk konferanse på X Meeting Point, hvor de fem hovedscenene blir strømmet til den digitale plattformen.

Her kan du kjøpe dine foretrukne billetter til EHiN 2021.

Du kan velge mellom: 

  • Full konferansebillett 9.-10. november: NOK 5250 inkl. mva.
  • Dagsbillett for 9. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Dagsbillett for 10. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Digital billett 9.-10. november: NOK 1875 inkl. mva.
  • Billett til festmiddag 9. november: NOK 900 inkl. mva. (utsolgt, men venteliste tilgjengelig)

Les her før du bestiller.

EHiN og X Meeting Point følger smittereglene nøye. Se nederst for den siste oppdaterte informasjonen fra myndighetene.

Middagen er dessverre utsolgt - i første omgang. Vi prøver å justere opp innen helgen, så hvis du er interessert bestill en ventebillett. Det kan også hende vi får avbestillinger, og vil fortløpende flytte disse til de som står på ventelisten.

Billettene til filmvisningen VÆR HER, 1. desember, legges ut etter EHiN 2021.


NB! Husk å legge inn rabattkoden din dersom du har det ved å trykke på "Jeg har en rabattkode" - og så trykk på "Valider".

Inkludert i billettene

Full konferansebillett og dagsbillett gir tilgang til konferansen, alle sesjonene, utstillingsområdet, lunsj og pausemat. Disse billettene gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Den digitale billetten gir tilgang til de fem scenene som blir strømmet, samt noen spesialsendinger (intervjuer/reportasjer). Strømmet innhold vil markeres på web. Digitalt innhold er tilgjengelig under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg. Den kan bestilles sammen med billetten, eller senere separat. Dersom den bestilles separat kommer det en ekstra billettavgift på 100kr.

Middag 9. november

EHiNs tradisjonelle middag vil denne gangen være på X Meeting Point. Det er allerede 400 påmeldte, det blir en fin måte å mingle og møte hverandre.

Middagen er fra 19.00-22.30, og åpen for alle som har en deltakerbillett på EHiN. Den koster 900 kroner (inkl MVA) og medfører en treretters middag med noen glass. Det er også en bar i middagslokale hvis man ønsker å bestille mer.

Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg. Middagen er dessverre utsolgt - i første omgang. Vi prøver å justere opp innen helgen, så hvis du er interessert bestill en ventebillett. Det kan også hende vi får avbestillinger, og vil fortløpende flytte disse til de som står på ventelisten. Ved bestilling av middagsbillett kommer det en ekstra billettavgift på 100kr.

Middagen starter etter en mingleaperitif i utstillingsområdet, kl 17-19.

Betalingsmetode

Nettbutikken støtter betaling med kredittkort, VIPPS og faktura.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg kontakte arrangøren med spørsmål?

Du kan kontakte arrangøren på e-post, se kontaktinformasjon her. Spørsmål angående din billett / betaling kan sendes til faktura@ehin.no.

Kan jeg booke hotellrom?

Trenger du hotellrom kan du booke det her. Når du kommer inn på denne lenken: bla nedover for å bestille. (Ikke bruk lenke det står EHIN2021 på)

Moxy hotell er integrert i X Meeting Point, og er avholdt for EHiNs deltakere.

Vi har midlertidig opplevd noen problemer med bookingen. Dersom du får beskjed om at det er fullt, ta kontakt med oss.

Hvis du ønsker et annet hotell anbefaler vi Radisson og Park Inn hotell på Alna i Oslo.

Det blir satt opp transport etter behov.

Hva er tilbakebetalingsreglene?

Vi refunderer 100% av beløpet opptil 30 dager i forkant av konferansen. Etter det, ta kontakt med faktura@ehin.no. Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål om refusjon.

Hva med korona?

Per 25. september: Konferansen avholdes som vanlig. Ingen restriksjoner.

Skulle det likevel komme nye restriksjoner, vil det være mulig å refundere billetten eller endre den til digital deltakelse.

Må jeg ta med den utskrevne billetten til arrangementet?

Du kan ta med deg enten QR-kode på telefonen eller på en utskrevet billett. Du vil også motta billetten din via SMS dagen før konferansen.

Last ned EHiN-appen.

Det vil legges ut en EHiN-app kort tid før konferansen åpner. I appen kan du finne din billett, program, foredragsholdere og annen nyttig informasjon.

OBS: Er du foredragsholder og ønsker å bli med på middag, kontakt først elisabeth.kras@ehin.no

Er du presse og ønsker å dekke EHiN 2021 redaksjonelt?

Ta kontakt med elisabeth.kras@ehin.no.