Billetter

Billetter EHiN 2021

Bli med på EHiN 2021! Vi vil gjennomføre en full hybrid løsning, med en vanlig fysisk konferanse på X Meeting Point, og en god del av programmet tilgjengelig via digitale flater.

Her kan du kjøpe dine foretrukne billetter til EHiN 2021.

Du kan velge mellom: 

  • Full konferansebillett 9.-10. november (early bird): NOK 5000 inkl. mva.
    (Etter 19. september vil det være “late bird”-pris: 5250 inkl. mva.)
  • Dagsbillett for 9. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Dagsbillett for 10. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Digital billett 9.-10. november: NOK 1875 inkl. mva.
  • Billett til festmiddag 9. november: NOK 900 inkl. mva.

Mer om billettene her.

Det forventes at EHiN 2021 kan gjennomføres på en nærmest normal måte, men EHiN og X Meeting Point følger smittereglene nøye. Se nederst for den siste oppdaterte informasjonen fra myndighetene.

NB! Husk å legge inn rabattkoden din dersom du har det ved å trykke på "Jeg har en rabattkode".

Inkludert i billettene

Full konferansebillett og dagsbillett gir tilgang til konferansen, alle sesjonene, utstillingsområdet, lunsj og pausemat. Disse billettene gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg. Den kan bestilles sammen med billetten, eller senere separat.

De digitale billettene gir tilgang til de deler av konferansen som blir strømmet (hovedscenen vil filmes gjennom alle sesjoner, og det vil også være flere strømmer tilgjengelig til enhver tid), samt spesialsendinger (intervjuer/reportasjer) til de som deltar digitalt. Strømmet innhold vil markeres på web. Denne billetten gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Betalingsmetode

Nettbutikken støtter betaling med kredittkort, VIPPS og faktura.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg kontakte arrangøren med spørsmål?

Du kan kontakte arrangøren på e-post, se kontaktinformasjon her. Spørsmål angående din billett / betaling kan sendes til faktura@ehin.no.

Kan jeg booke hotellrom?

Trenger du hotellrom kan du booke det her

Hva er tilbakebetalingsreglene?

Vi refunderer 100% av beløpet opptil 30 dager i forkant av konferansen. Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål om refusjon. Se kontaktinformasjon i spørsmålet over.

Hva med korona?

Det har vært mange endringer i reglene for fysisk sammenkomst under pandemien. Som det ser ut vil det i november være fullt mulig å gjennomføre en konferanse uten eller med få restriksjoner - vi følger selvsagt alle regler. Skulle det likevel komme nye restriksjoner, vil det være mulig å refundere billetten eller endre den til digital deltakelse.

Per 3. august: Arrangement med koronasertifikat

Arrangementer som bruker koronasertifikatet får ha flere deltakere enn arrangement som ikke bruker koronasertifikatet. Når koronasertifikatet blir brukt er det bare lov å bruke 50% kapasitet av lokalet. Kravet om avstand og de andre reglene for arrangement gjelder også når man bruker koronasertifikatet. Det er derfor viktig å ikke ha flere deltakere enn man har plass og kapasitet til. Antall deltakere for innendørs arrangementer med koronasertifikatet:

Arrangementer som bruker koronasertifikatet får ha flere deltakere enn arrangement som ikke bruker koronasertifikatet.

1500 deltakere, delt i kohorter med inntil 500 deltakere i hver, uten faste tilviste plasser.

Må jeg ta med den utskrevne billetten til arrangementet?

Du kan ta med deg enten QR-kode på telefonen eller på en utskrevet billett. Du vil også motta billetten din via SMS dagen før konferansen.