Billetter

Billetter EHiN 2021

Bli med på EHiN 2021! Vi vil gjennomføre en full hybrid, med en vanlig konferanse på X Meeting Point, og en god del av programmet tilgjengelig via digitale flater. 

Her kan du kjøpe dine foretrukne billetter til EHiN 2021.

Du kan velge mellom: 

  • Full konferansebillett 9.-10. november (early bird): NOK 5000 inkl. mva.
    (Etter 10. september vil det være “late bird”-pris: 5250 inkl. mva.)
  • Dagsbillett for 9. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Dagsbillett for 10. november: NOK 2750 inkl. mva.
  • Digital billett 9.-10. november: NOK 1875 inkl. mva.
  • Digital billett for 9. november: NOK 1000 inkl. mva.
  • Digital billett for 10. november: NOK 1000 inkl. mva.
  • Billett til festmiddag 9. november: NOK 900 inkl. mva.

Mer om billettene her.

Inkludert i billettene

Full konferansebillett og dagsbillett gir tilgang til konferansen, alle sesjonene, utstillingsområdet, lunsj og pausemat. Disse billettene gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg. Den kan bestilles sammen med billetten, eller senere separat.

De digitale billettene gir tilgang til de deler av konferansen som blir strømmet (hovedscenen vil filmes gjennom alle sesjoner, og det vil også være flere strømmer tilgjengelig til enhver tid), samt spesialsendinger (intervjuer/reportasjer) til de som deltar digitalt. Strømmet innhold vil markeres på web. Denne billetten gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Betalingsmetode

Nettbutikken støtter betaling med kredittkort, VIPPS og faktura.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg kontakte arrangøren med spørsmål?

Du kan kontakte arrangøren på e-post, se kontaktinformasjon her. Spørsmål angående din billett / betaling kan sendes til faktura@ehin.no.

Hva er tilbakebetalingsreglene?

Vi refunderer 100% av beløpet opptil 30 dager i forkant av konferansen. Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål om refusjon. Se kontaktinformasjon i spørsmålet over.

Hva med korona?

Det har vært mange endringer i reglene for fysisk sammenkomst under pandemien. Som det ser ut vil det i november være fullt mulig å gjennomføre en konferanse uten eller med få restriksjoner - vi følger selvsagt alle regler. Skulle det likevel komme nye restriksjoner, vil det være mulig å refundere billetten eller endre den til digital deltakelse.

Må jeg ta med den utskrevne billetten til arrangementet?

Du kan ta med deg enten QR-kode på telefonen eller på en utskrevet billett. Du vil også motta billetten din via SMS dagen før konferansen.

Kan jeg booke hotellrom?

Trenger du hotellrom kan du booke det her