Bli partner

Partner EHiN 2021

Utstillingen på EHiN er en viktig del av møteplassen. Her oppdaterer man seg om teknologitrender og legger man kontakter mellom ulike partnere. EHiN et stort expo-område med utallige muligheter for partnere.

På konferansene i Spektrum bidro partnere med alt fra stander, paviljonger, podcast-studio og demostander til workshops. Vi ønsker alle partnere velkommen til å komme med forslag til hvordan vi kan utvikle EHiN videre!

I fjor ble EHiN produsert fra Norges Varemesse i Lillestrøm, men foregikk digitalt.

I år avholdes EHiN 2021 på X Meeting Point, midt mellom Oslo og Gardemoen.

Vi gjør alle partnere oppmerksom på at endringer kan foretas i henhold til COVID-19.

Hvorfor bli partner?

Hvert år er det rundt 70 utstillere på EHiN. Det er en unik mulighet å møte 1400 interesserte e-helseeksperter og dele informasjon med dem.

EHiN gjør alt å tilrettelegge for både store og små selskaper, for organisasjoner, forskningsinstitutter, universiteter og andre utdanningsorganisasjoner.

EHiN er et viktig møtested for bransjen, hvor vi både får og kan bidra med inspirasjon, faglig påfyll og nettverksbygging. Konferansen er en unik mulighet til å møte sentrale aktører og samarbeidspartnere for å diskutere helsevesenets fremtid, noe som vi ser frem til hvert år», sier Hans Jacob Moe, kommunikasjonssjef Norden, Cerner.

Viktige datoer:

  • 20. mai kl. 10-12 - Visning på X Meeting Point

  • 2. juni kl. 10-12 - Visning på X Meeting Point

  • 16. juni kl. 10-12 - Visning på X Meeting Point

  • Send gjerne en e-post om at du kommer: elisabeth.kras@ehin.no eller nard@ehin.no

Se partnermøte fra 15. april 2021

Se hvordan X Meeting Point ser ut og hvordan du kan bruke dem på EHiN 2021