Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

OBS! Middagen er dessverre utsolgt - i første omgang. Vi prøver å justere opp innen helgen, så hvis du er interessert bestill en ventebillett. Det kan også hende vi får avbestillinger, og vil fortløpende flytte disse til de som står på ventelisten.

 

Transport til og fra X Meeting Point

X Meeting Point ligger på Hellerudsletta, se kart nederst, og det er enkelt å komme frem. Likevel krever det litt planlegging. EHiN begynner 9. november kl. 09:00 presis, med statsråd Ingvild Kjerkol til stede. Pass på at du er tidsnok!

Med bil: X Meeting Point har mange tusen parkeringsplasser. Gratis for hotellgjester, ellers 150 kroner pr dag. Det er enkelt å kjøre fra både Oslo og Lillestrøm. Vi anbefaler alle som ønsker å bruke bil å se på muligheten for samkjøring.

Med buss: Det går buss fra Oslo S til X Meeting Point, Skjetten. Se forslag til reiserute her (du finner reiseruten i Ruterreise-appen)

Flybussen fra Gardermoen stopper på X Meeting Point med avgang til konferansesenteret.

Med shuttlebuss: Det vil settes inn gratis busser mellom Scandic Lillestrøm hotell (bruk høyre utgang fra Lillestrøm stasjon) og X Meeting Point 9. november fra kl. 08:00, 08:15, 08:34 og 08:44 (plass til 83 pr buss). 10. november: 08:15, 08:30 (plass til 83) og 08:44 (plass til 50)

Retur fra X Meeting Point til Scandic Hotel Lillestrøm vil settes opp 9. nov 17:15, 18:30 (plass til 83 pr buss), 23:00, 23:30, 00:00 og 00:30 (plass til 20 pr buss). (Siste tog fra Lillestrøm til Oslo S går 00:40)

Det vil også bli satt opp buss til Oslo S (med stopp underveis på Alna) kl 01:00 og kl 02:00 (plass til 20 i hver buss)

Retur til Scandic Hotel Lillestrøm10. nov: 16:30 (plass til 50)

Annen transport: Det er mulig å ta drosje fra Lillestrøm stasjon til X Meeting Point (for egen kostnad).

For de som er på hotell på Alna anbefaler vi Buss 400 Oslo Lufthavn kl 8:15 eller buss 25 Majorstuen 8:36

 

Hotellrom

Vi får høre at det er fullbooket på Moxy Hotell per nå. Sjekk her om det har blitt ledige rom pga. avbestillinger.

Hvis du ønsker et annet hotell anbefaler vi Radisson og Park Inn hotell på Alna i Oslo. Her har vi avklart ledig kapasitet og det blir satt opp transport etter behov.

Alternativt kan du booke et annet hotell i Oslo og benytte tog (evt. buss) til Lillestrøm og derfra shuttlebuss til X Meeting Point.

 

COVID-19

Per 25. september: Konferansen avholdes som vanlig. Ingen restriksjoner.

Det anbefales alle deltakere å ha et gyldig korona-sertifikat.

Dersom en får symptomer, eller ellers ønsker å teste seg, vil det være mulig å kjøpe hurtigtester på stedet. De koster kr.120 per stk og kan kjøpes i konferansedisken oppe i 2. etasje. Betaling via vipps.

Skulle det komme nye restriksjoner, vil det være mulig å refundere billetten eller endre den til digital deltakelse.

Les også: https://ehin.no/artikler/ehin-2021-og-covid-19/

 

Inkludert i billettene

Full konferansebillett og dagsbillett gir tilgang til konferansen, alle sesjonene, utstillingsområdet, lunsj (står fremme mellom 11:00 og 14:00) og pausemat. Disse billettene gir også tilgang til alt digitalt innhold under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg. Middagen er dessverre utsolgt - i første omgang. Vi prøver å justere opp innen helgen, så hvis du er interessert bestill en ventebillett. Det kan også hende vi får avbestillinger, og vil fortløpende flytte disse til de som står på ventelisten. Ved bestilling av middagsbillett kommer det en ekstra billettavgift på 100kr.

Den digitale billetten gir tilgang til de fem scenene som blir strømmet, samt noen spesialsendinger (intervjuer/reportasjer). Strømmet innhold vil markeres på web. Digitalt innhold er tilgjengelig under og etter EHiN 2021, frem til 1. januar 2022.

 

Hva skal du gjøre på EHiN 2021?

EHiN 2021 har et fyldig program, og det kan være vanskelig å få oversikt over alt. På programsiden finner du en skjematisk oversikt over programmet, hvor du ser hva som går parallelt. Du kan også sortere programmet etter om sesjonene er tilgjengelig digitalt eller fysisk, hvilket rom de er på og hvilken dag de er på.

 

Middag 9. november

EHiNs tradisjonelle middag vil denne gangen være på X Meeting Point. Det er nå over 500 påmeldte, og det blir en fin måte å mingle og møte hverandre.

Middagen er fra 19:00-22:30, og kan bestilles av alle som har en deltakerbillett på EHiN 2021. Inkludert i middagen er en aperitif og et treretters måltid med to enheter drikke.  Vi vil også ha en bar i middagslokalet hvis man ønsker å bestille mer. Har du ikke bestilt middagsbillett er du likevel velkommen til å delta på aperitif og mingling i utstillingsområdet i tidsrommet 17:00 -19:00.

Middagen er nå dessverre fullbooket, men du har mulighet til å sette deg på venteliste, og vil få beskjed om det skulle bli ledige plasser.

Middagen koster 900 kroner (inkl. MVA) . Middagsbilletten for kvelden 9. november kommer i tillegg til deltakerbillett. Dersom den bestilles kommer det en ekstra billettavgift på 100kr.

 

Middag 8. november

Moxy Hotell har et begrenset utvalg av mat i resepsjonen, og hvis dere planlegger å spise mandag kveld, trenger de en bord reservasjon fra deg. Restaurant Gård på X Meeting Point er åpen fra klokken 18:00-21:00 mandag

De tilbyr en Dagens 3 retters meny til kr. 395,- pr person. Mat serveres kun for forhåndsbestilte gjester i år.

Bordbestillinger sendes innen FREDAG klokken 12.00 til conference@xmeetingpoint.no

 

Last ned EHiNappen

Det vil legges ut en EHiNapp - "Tappin" - kort tid før konferansen åpner. I appen kan du finne din billett, program, info om foredragsholdere og annen nyttig informasjon. Mer om den her!

 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg kontakte arrangøren med spørsmål?

Du kan kontakte arrangøren på e-post, se kontaktinformasjon her. Spørsmål angående din billett / betaling kan sendes til faktura@ehin.no.

 

Hva er tilbakebetalingsreglene?

Vi refunderer 100% av beløpet opptil 30 dager i forkant av konferansen. Etter det, ta kontakt med faktura@ehin.no. Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål om refusjon.

 

Må jeg ta med den utskrevne billetten til arrangementet?

Du kan ta med deg enten QR-kode på telefonen eller på en utskrevet billett. Du vil også motta billetten din via SMS dagen før konferansen.

 

Dersom du har flere spørsmål, send dem til ehin@ehin.no.