Programkomiteen

Årets programkomite

Stein_Olav_Skrovseth

Stein Olav Skrøvseth

Nasjonalt senter for e-helseforskning
Stein Olav Skrøvseth er senterleder ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. I 2008 arbeidet han som postdoktor ved University of Sydney i Australia, før han ble ansatt som forsker ved Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin i Tromsø i 2009. Der ledet han flere forskningsprosjekter innen statistikk, medisinsk bildebehandling, maskinlæring, mønstergjenkjenning og dataanalyse.
holly_kvadrat-2048x2048

Holly Ankjell

Diakonhjemmet sykehus
Holly Ankjell er rådgiver klinisk IKT ved Diakonhjemmet Sykehus. Hun har en master i kvalitetsforbedring i helsetjeneste fra Swansea University, og erfaring fra forskning og kvalitetsforbedring i Nasjonal Health Service (NHS) i UK. Hun er opptatt av hvordan digitalisering kan gi muligheter for økt kvalitet og effektivitet, og hvorfor det er helt essensielt å involvere brukere i utforming av løsninger.
Arnesen-Eirik

Eirik Nikolai Arnesen

Legeforeningen
Eirik Nikolai Arnesen er lege og spesialrådgiver i Den norske legeforening. Han har jobbet med e-helse siden 2007 innen utvikling, implementering og strategi.
IdaSusannaFattah_Kvadrat

Ida Susanna Fattah

Daglig leder i MedEvent AS
Ida Susanna Fattah er utdannet lege, og startet MedLytic for å bringe helsepersonells innsikt inn i utvikling av tjenester og verktøy i helsevesenet; “on demand” og forskningsbasert. Hun er pådriver for å øke hastigheten av innovasjon i helsesektoren, og har en lidenskap for helseteknologi, folkehelse og prosjektledelse. I tillegg til å være daglig leder i MedLytic er hun assisterende kommuneoverlege, universitetslektor i samfunnsmedisin, og er medlem av programkomiteen for Norges største ehelsekonferanse (EHiN) for 4. år på rad.
Ellen Normannseth bilde

Ellen Normannseth

Kommunesektorens organisasjon, KS
Ellen Normannseth er spesialrådgiver i KS, i avdeling FID eHelse. Hun er sykepleier og har en master i helseinformatikk. Hun har erfaring fra spesialisthelsetjenesten, kommunesektoren og epj-leverandør. Hun har jobbet med ehelse siden 2004, både i kommunal sektor og på leverandørsiden, hvor hun b.l.a. har jobbet med implementering av e-helseløsninger. Hun er opptatt av hvordan teknologiske muligheter best utnyttes slik at kommunene kan gi innbyggere helsetjenester med god kvalitet, samtidig som de er rustet for å møte morgendagens utfordringer.
AnitaMoeLarsenProgramkomité

Anita Moe Larsen

Norway Health Tech
Anita er utdannet innen markedskommunikasjon og finans, og har jobbet innen bransjer som teknologi, telekommunikasjon og pharma/kosttilskudd. Hennes styrke er omdømmebygging, PR, og kommunikasjon. Har vært kommunikasjonssjef i Norway Health Tech siden 2015 og jobber mye med helsepolitiske spørsmål, regulatoriske problemstillinger og forordninger, talent og studentprosjekter. Hun er ofte bruk som ordstyrer og foredragsholder.
ElisabethJakobsen

Elisabeth Jakobsen

Kommunikasjonsansvarlig i Kreftregisteret
Elisabeth Jakobsen er kommunikasjonsansvarlig i Kreftregisteret. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Nasjonalt senter for e-helse – den gang det fortsatt het telemedisin. Jakobsen har bakgrunn som journalist, og jobbet blant annet mange år i NRKs nyhetsredaksjon på Marienlyst i Oslo, men hun er av utdanning informatiker, med en Master innen helseinformatikk
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Nard Schreurs

Daglig leder EHiN
Nard Schreurs er CEO i EHiN. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld og redaktør for bilaget «IT-Helse». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld og EHiN konferansen. EHiN (e-helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum. I 2019 rundet konferansen 1650 deltakere, og i 2020 sørget han for å få EHiN gjennom første år med Covid-19 som et heldigitalt arrangement.