Skip to content

EHiN styrker seg

I dag, mandag 3. mai, starter Elisabeth Kras som ny prosjektleder i EHiN. 

Fra starten av mai utvides EHiN-teamet med Elisabeth Kras. Hun går inn i en rolle som prosjektleder for å følge opp de mange prosesser i planleggingen av Norges største møteplass for digital helse. 

Hun har sin bakgrunn fra Dataforeningen hvor hun har lang erfaring med å arrangere små og store konferanser for IT- og digtaliseringssektoren. Her var hun ansvarlig for området e-helse, som bl.a innebar å arrangere eHelsekonferansen i samarbeid med faggrupper og komitè.

  • Jeg synes at e-helse er et veldig interessant og spennende fagområde, og jeg tror at det bare blir mer og mer viktig å sette fokus på dette i tiden fremover», sier hun.
  • Jeg ser veldig frem til å nå bli en del av EHiN, både for å lære mer, og å være med på å arrangere og videreutvikle EHiN som møteplass og konferanse, sier Kras.

Stor dag

  • For oss er det er stor dag å få Elisabeth med på laget. Å satse offensivt er den beste måte å komme tilbake etter et svært vanskelig år, sier Nard Schreurs, daglig leder for EHiN.

Etter at EHiN avsluttet 2019 med 1.700 deltakere på Spektrum i Oslo, ble konferansen som fysisk møteplass hardt rammet av smitterestriksjonene. November 2020 falt midt i den tyngste delen av koronas andre bølge, og EHiN 2020 ble en heldigital konferanse.

  • Nå satser vi på en flott hybridmodell. Deler av innholdet vil være tilgjengelig digitalt, samtidig som vi vil kjøre en full fysisk EHiN igjen med mange stands, workshops and mingling, sier Schreurs.

EHiNs årskonferanse er 9.-10. november på X Meeting Point, i tillegg til en helsedag 11. november på Evolve Arena. Samtidig produserer EHiN podcaster og webinarer.

  • Det er veldig viktig å få med en erfaren person som Elisabeth inn i EHiN. Hun vil være med å kvalitetssikre de mange prosesser vi står opp i gjennom året og bidra at vi holder trøkk på våre aktiviteter.

Scroll To Top