Hopp til innhold

Menneskene i EHiN

NardKontaktbilde

Nard Schreurs

Daglig leder EHiN / Styremedlem i EHiN
Nard Schreurs er CEO i EHiN. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld og redaktør for bilaget «IT-Helse». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld og EHiN konferansen. EHiN (e-helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum. I 2019 rundet konferansen 1650 deltakere, og i 2020 sørget han for å få EHiN gjennom første år med Covid-19 som et heldigitalt arrangement.
ElisabethKontaktbilde

Elisabeth Kras

Prosjektleder
Elisabeth Kras er prosjektleder i EHiN. Hun har bakgrunn som prosjektleder i Dataforeningen, hvor hun hadde ansvaret for flere små og store events innen forskjellige fagområder, deriblant e-helse. Elisabeth startet i EHiN 1. mai 2021.  
ChrisKontaktbilde

Christian Andersen

Teknisk rådgiver
Christian Andersen er teknisk rådgiver i EHiN.
CoraKontaktbilde

Cora Schreurs

Kommunikasjonsrådgiver
Cora Schreurs er kommunikasjonsrådgiver i EHiN.
Espen Rosenborg

Espen Rosenborg

Styreleder i EHiN | Jobber til daglig i Storebrand
"EHiN tilrettelegger for dialogen for et bedre fremtidig helsevesen til alle."
Marthe Dyrud

Marthe Dyrud

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i VilMer AS
"EHiN er Norges viktigste arena for digitalisering av helse-Norge. En møteplass for læring, inspirasjon, deling og dialog rundt fremtidens helse- og omsorgssektor".
Berit Løseth

Berit Løseth

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i Cardinor
"EHiN har alltid hatt fokus på å formidle hvor viktig digitalisering og kunstig intelligens er for helsesektoren. Nøkkelordene er kunnskap, kunnskap og kunnskap. Det liker jeg."
Faria Sahota

Faria Sahota

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i Storebrand
"Jeg kjenner meg igjen i EHiN sine verdier, og er genuint opptatt av helse, innovasjon, forenkling og effektivitet. EHiN bidrar godt til å oppnå nettopp disse målene."
Anders Tunold-Hanssen

Anders Tunold-Hanssen

Styremedlem i EHiN | Er CEO i Nordic Interoperability Project
"Det er når mennesker møtes spennende ting skjer! EHIN er den viktigste møteplassen for fremtidens bærekraftige helsevesen og sikrer viktige dialoger og tanker som bringer oss fremover!"
Scroll til toppen