Hopp til innhold

Menneskene i EHiN

Ansatte

Sunniva profilrund

Sunniva Balstad

Skribent og kompetanseansvarlig, EHiN
Sunniva er skribent og kompetanseansvarlig i EHiN. Hun har en mastergrad i folkehelsevitenskap, og er i tillegg utdannet operasjonssykepleier. I EHiN skal hun jobbe med nyheter, samt utformingen av EHiN som en plattform for kompetanse på ehelse.
Iselin EHiN

Iselin Holmedal Marstrander

Forretningsutvikler politikk og samfunn, EHiN
Iselin jobber som forretningsutvikler innen politikk og samfunn i EHiN. Hun har bakgrunn fra hjernekreftfeltet og er nestleder i Hjernesvulstforeningen. I EHiN jobber hun med forskning, presisjonsmedisin, helsedata, kreft og innbyggerperspektiv.
ChrisKontaktbilde

Christian Andersen

Teknisk rådgiver
Christian Andersen er teknisk rådgiver i EHiN.
NardKontaktbilde

Nard Schreurs

Daglig leder EHiN / Styremedlem i EHiN
Nard Schreurs er CEO i EHiN. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld og redaktør for bilaget «IT-Helse». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld og EHiN konferansen. EHiN (e-helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum. I 2019 rundet konferansen 1650 deltakere, og i 2020 sørget han for å få EHiN gjennom første år med Covid-19 som et heldigitalt arrangement.
Kristian-rund-2-2

Kristian Hatteland

Prosjektleder forretningsutvikling i EHiN 2023
Kristian jobber som forretningsutvikler og prosjektleder i EHiN. Han har bakgrunn fra markedsføring og webdesign, i tillegg til startups innen sikkerhetsteknologi og logistikk. I EHiN skal Kristian bidra med å utvikle rammene rundt EHiN som en helårsplattform.
CoraKontaktbilde

Cora Schreurs

Kommunikasjonsrådgiver
Cora Schreurs er kommunikasjonsrådgiver i EHiN.
ElisabethKontaktbilde

Elisabeth Kras

Prosjektleder
Elisabeth Kras er prosjektleder event i EHiN og har ansvar for praktisk gjennomføring, oppfølging av partnere, leverandører og mye mer. Hun har bakgrunn som prosjektleder i Dataforeningen, hvor hun hadde ansvaret for flere små og store events innen forskjellige fagområder, deriblant e-helse.

Styret

Anders Tunold-Hanssen

Anders Tunold-Hanssen

Styremedlem i EHiN | Er CEO i Nordic Interoperability Project
"Det er når mennesker møtes spennende ting skjer! EHIN er den viktigste møteplassen for fremtidens bærekraftige helsevesen og sikrer viktige dialoger og tanker som bringer oss fremover!"
Espen Rosenborg

Espen Rosenborg

Styreleder i EHiN | Jobber til daglig i Storebrand
"EHiN tilrettelegger for dialogen for et bedre fremtidig helsevesen til alle."
Marthe Dyrud

Marthe Dyrud

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i VilMer AS
"EHiN er Norges viktigste arena for digitalisering av helse-Norge. En møteplass for læring, inspirasjon, deling og dialog rundt fremtidens helse- og omsorgssektor".
Berit Løseth

Berit Løseth

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i Cardinor
"EHiN har alltid hatt fokus på å formidle hvor viktig digitalisering og kunstig intelligens er for helsesektoren. Nøkkelordene er kunnskap, kunnskap og kunnskap. Det liker jeg."
Faria Sahota

Faria Sahota

Styremedlem i EHiN | Jobber til daglig i Storebrand
"Jeg kjenner meg igjen i EHiN sine verdier, og er genuint opptatt av helse, innovasjon, forenkling og effektivitet. EHiN bidrar godt til å oppnå nettopp disse målene."
Scroll til toppen