Hopp til innhold

Aktuelt

Helse i fremtidens by – SAMMEN FOR ET SMARTERE OG BEDRE SAMFUNN

EHiN samarbeider med Evolve Arena – spennende program for 2021. EHiN samarbeider med Evolve Arena – spennende program for 2021.

Les mer

2020 – et spennende år for e-helseforskning!

Til tross for at 2020 gikk inn i historiebøkene som et utfordrende år, ble det et svært spennende år for e-helseforskerne.

Les mer

– Mye er funnet opp og finnes allerede, men tas ikke i bruk

Vi er i et viktig valgår, og det skal velges en ny helseminister. Hva ønsker du at den nye regjeringen skal gjøre eller legge fokus på for utviklingen av e-helse?

Les mer

Partnerdag EHiN 2021: møte og visning – torsdag 20. mai, onsdag 2. juni og onsdag 16. juni

Vi er klare for EHiN 2021! X Meeting Point byr på fantastiske muligheter for partnere – og vi ønsker gjerne å invitere dere inn til å se dette med egne øyner.

Les mer

EHiN styrker seg

Fra starten av mai utvides EHiN-teamet med Elisabeth Kras. Hun går inn i en rolle som prosjektleder for å følge opp de mange prosesser i planleggingen av Norges største møteplass for digital helse.

Les mer

Implementasjon av SMART on FHIR gjennom EPJ-løftet

Som den første norske EPJ-leverandøren har Aspit, i tett samarbeid med Direktoratet for e-helse og Norsk Helsenett, nå fått godkjent prosjekt Førerrett.

Les mer

Utviklingstrekkrapporten 2021 er her!

2020 går inn i historiebøkene som et utfordrende år, men vi har også sett ny teknologi, nye arbeidsmetoder og en digital modenhet langt over et nivå vi trodde var mulig på så kort tid. Artikkelen er hentet fra: https://ehelse.no/aktuelt/utviklingstrekkrapporten-2021-er-her Utviklingstrekkrapporten tar for seg utvalgte trender og drivere innen e-helse og skal bidra til økt forståelse…

Les mer

Digital hjemmeoppfølging ved covid-19

Artikkelen er originalt publisert og hentet fra: https://www.helsedirektoratet.no/nyheter/digital-hjemmeoppfolging-ved-covid-19 Økt trygghet i en vanskelig situasjon. Det er tilbakemeldingene fra innbyggerne i seks kommuner som har tatt i bruk digital hjemmeoppfølging av pasienter smittet med covid-19. – For helsepersonell gir løsningen god oversikt over brukerne og videre oppfølging, samtidig som det reduserer smittefare, sier avdelingsdirektør for velferdsteknologi…

Les mer

Kommentar: Sosial innovasjon

Det er ikke nok med digitale verktøy. Endringer handler ikke bare om teknologi og penger – vi trenger sosial innovasjon. Se webinaret her: https://ehin.no/artikler/kommentar-sosial-innovasjon/ Norge har mange ambisiøse planer for utvikling av helsetjenester. Ny teknologi kan møte våre behov på en annen måte enn før, men samtidig har det vokst frem en forståelse for at…

Les mer

Kommentar: Veikart til 2025 – på vei til 2030?

En lang vei å gå Greier vi i Norge å få kontroll over teknologien? Det må mer til enn pene ord. Se webinaret her: Utvilsomt har Norges helsesektor fått fart på digitalisering. Der vi sånn midt på forrige tiåret sto bakerst i kø når man snakket om bruk av ny teknologi innen helse, har Norge…

Les mer
Scroll til toppen