Hopp til innhold

Velkommen til Norsk workshop med AI-ekspert på Vitalis

EHiN og Vitalis inviterer til en eksklusiv workshop med Tom Lawry, en av verdens fremste AI-eksperter.

Vitalis er EHiNs «storebror», og Sveriges største møteplass for e-helse. Vitalis går av stabelen 22.-25. mai, som alltid i Svenska Messa i Gøteborg.

I år inviterer Vitalis alle norske deltakere med i en eksklusiv workshop med en av verdens fremste eksperter innen AI og helse.

Velkommen til Norsk workshop med AI-ekspert på Vitalis.

Artikkel: Redaksjonen EHiN

7. mars, 2023


EHiN og Vitalis inviterer deg til en eksklusiv workshop med Tom Lawry, en av verdens ledende AI-eksperter.

Tom Lawry er i år åpningskeynote på Vitalis, 22. mai kl 15:00-17:00.

Tom blir noen ekstra dager og derfor har EHiN fått tilbud om å arrangere VIP-workshop for norske gjester. Workshopen er tirsdag morgen 23. mai, samtidig med den svenske Vitalisinvigningen fra 9:00 til 10:15. 

Tom Lawry er en av de mest etterspurte hovedtalerne i e-helseverdenen akkurat nå, og dette er en unik mulighet til å få snakket med ham i en workshop!

Under Vitalis, på grunn av at Sverige er EU-formann, vil vi ha et ekstra stort internasjonalt innhold med flere engelskspråklige spor hver dag som et supplement til det store svenskspråklige programmet. De internasjonale delene inkluderer innhold som «European Health Data Space», «Reimbursement and market access for digitale løsninger», «By clinicians for clinicians», «AI», «Innovation». Vi vil også ha mye innhold om nordisk samarbeid.

Mer om Vitalis finner du her: vitalis.nu

Meld deg på workshoppen hos nard@ehin.no 

Hvem er Tom Lawry?

Tom Lawry er strategisk rådgiver for helseledere over hele verden og er forfatteren av bestselgeren Hacking Healthcare – How AI and the Intelligence Revolution will Reboot an Ailing System.

Tom er en anerkjent og en stort etterspurt keynote i USA, Europa og Midtøsten. Han driver med endring og engasjement i helsevesenet i dag. Synspunktene hans har blitt omtalt i blant annet Forbes, CNET, NEJM, Inside Precision Medicine, og en rekke webcaster og podcaster innen helse, medisinsk og media. Tom er administrerende direktør Second Century Technology og en tidligere Microsoft-leder.

Artikler/sosiale medier:

Nard på EHiNs stand på fjorårets Vitalis (2022).
Scroll til toppen