Hopp til innhold

Hvordan delta på EHiN 2020?

Her leser du hvordan du får tilgang til EHiN 2020.

Året 2020 ble mange ting annerledes enn det vi hadde forestilt oss. Ingen unntak for EHiN, Norges største møteplass for digitalisering av helse, måtte vi også finne nye formater. 

EHiN 2019

I fjor samlet EHiN 1700 deltakere og 150 speakere på Oslo Spektrum. I år er det også over 100 speakere og moderatorer som er med på et program som har fokus på håndtering av COVID-19, Akson, Ai og analyse, innovasjon, hjemmeoppfølging og mye, mye mer.

I år blir EHiN heldigitalt for deltakere – det betyr at du må ha en innloggingskode for å kunne delta. Koden kan du få ved å kjøpe billett her:

https://ehin.no/2020/tickets/

Medlemmer i NSF, ansatte i Direktoratet for e-helse, Nasjonalt senter for e-helseforskning og Norsk helsenett har fått en gratis kode for å melde seg inn. Legeforeningen har fått en kode med rabatt.

For andre koster EHiN 2020 bare 1500 kroner (pluss MVA og registreringskostnader samlet 1.975 kroner). For den prisen får du ikke bare med deg hele EHiN, du vil også ha tilgang til alt innholdet digitalt frem til 1. januar 2021. Da har du full tilgang til hele EHiN-plattformen.

Hele EHiN strømmes gjennom Tappin, en eventplattform som gir deg smidig tilgang til alle sesjoner og annet innhold. 

Før konferansen får du en ny epost med en egen lenke til Tappin-plattformen. Den er din endelige innlogging til EHiN.

Scroll til toppen