Hopp til innhold

Vinneren av EHiN Award er avduket

Foto: Ard Jongsma / Stillwords

Under EHiN 2022 middagen ble vinneren av EHiN Award avslørt. Det sto mellom de fire finalistene Appsens’ ECG247, Blodprøveappen av Sykehus Østfold, Felleskatalogens og Helsebibliotekets bivirkningssøk og Nimble.

Vinneren av EHiN Award som mottok pokalen var Felleskatalogens og Helsebibliotekets bivirkningssøk. Vi gratulerer dem og de andre finalistene!

Juryen hadde følgende å si om vinneren:

Legemiddelområdet er et område det er stort fokus på i Norge, og har lenge vært i stort behov av kvalitetsheving. Løsninger som bidrar til å begrense feil og redde liv på dette området er kjærkomment. Dette vil ha stor betydning for mange pasienter med en sammensatt og kompleks medikamentliste. Løsningen vil spare fastlegene for tid og gjøre gjennomgang av medisinlister mer effektiv.

Appsens’ ECG247 – en kontinuerlig trådløs hjerterytmeovervåking over en lengre periode for påvisning av alvorlige hjerterytmeforstyrrelser.

Blodprøveappen av Sykehus Østfold – designet for at helsepersonell skal kunne utføre blodprøver og testing på en effektiv og sikker m¨åte.

Felleskatalogens og Helsebibliotekets bivirkningssøk – et nytt verktøy utviklet for enkel oversikt over hvilke av pasientenes legemidler som kan være årsak til en bivirkning.

Nimble – én app for helsepersonell og én app for pasienter for rapportering, sending og selvregistrering av skjemaer, målinger og mer.

Av Cora Schreurs, kommunikasjonsrådgiver i EHiN

Scroll til toppen