EHiN-middagen

Middag og underholdning:

EHiNs tradisjonelle middag foregår på X Meeting Point kl 19:00-22:30, og kan bestilles av alle som har en deltakerbillett på EHiN 2022. Dere kan forvente god mat, drikke og inspirerende samtaler! Inkludert i middagen er et treretters måltid med tre enheter drikke.

Vi får underholdning av Helene Bøksle, bandet Funkytown og vår egen DJ Magni under middagen og festen etterpå. Les mer her.

Meny EHiN-middagen 2022

 

  • Utdeling av EHiN Awards 2022:
    Annonsering av vinneren og utdeling av EHiN Awards 2022 vil foregå under middagen. Les mer om EHiN Awards, eller send inn din nominasjon her: https://ehin.no/2022/ehin-awards-2022/

 

  • Helene Bøksle er en av Norges fremste sangere, kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og musikken hennes er inspirert av havet, det nordiske landskapet og de gamle folkeeventyrene. I musikken hennes finner vi elementer av tradisjonell folkemusikk og moderne verdensmusikk. Hun har vært en del av Telenors kulturprogram siden hun var 16 år. EHiN er stolt over å ha Helene Bøksle som innslag under festmiddagen med sin faste pianist, Sindre Hotvedt.

  • Funkytown er i følge seg selv Norges beste og mest ydmyke partyband. De dekker de fleste kriker og kroker av musikkhistorien de siste 40 årene. Vi lover kjempestemning!  (funkytown.no)