Programkomiteen

Programkomiteen

Bjørn Alexander Andreasson

Bjørnar Alexander Andreassen

programleder, Helsedirektoratet
Bjørnar Alexander Andreassen er programleder for Nasjonalt velferdsteknologiprogram, og jobber i Helsedirektoratet. Han har jobbet i spesialisthelsetjenesten, helse- og omsorgstjenesten i kommunen og privat ideell sektor i 15 år, før han de siste 10 årene har jobbet i Helsedirektoratet. Utdannelse: Fysioterapeut, Bachelor of Management, Master i Helseadministrasjon.
Elisabeth Jakobsen

Elisabeth Jakobsen

Kommunikasjonsansvarlig, Kreftregisteret
Elisabeth Jakobsen er kommunikasjonsansvarlig i Kreftregisteret. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Nasjonalt senter for e-helse – den gang det fortsatt het telemedisin. Jakobsen har bakgrunn som journalist, og jobbet blant annet mange år i NRKs nyhetsredaksjon på Marienlyst i Oslo, men hun er av utdanning informatiker, med en Master innen helseinformatikk.
Ellen Normanseth

Ellen Normannseth

Spesialrådgiver, KS
Ellen Normannseth er spesialrådgiver i KS (Kommunesektorens organisasjon), i avdeling FID eHelse. Hun er sykepleier og har en master i helseinformatikk. Hun har erfaring fra spesialisthelsetjenesten, kommunesektoren og epj-leverandør. Hun er opptatt av hvordan teknologiske muligheter best utnyttes slik at kommunene kan gi innbyggere helsetjenester med god kvalitet, samtidig som de er rustet for å møte morgendagens utfordringer.
Arnesen-Eirik

Eirik Nikolai Arnesen

spesialrådgiver, Legeforeningen
Eirik Nikolai Arnesen er lege og spesialrådgiver i Den norske legeforening. Han har jobbet med e-helse siden 2007, innen utvikling, implementering og strategi.
Jo Cranner

Jo Cranner

Seniorrådgiver, Norsk Sykepleierforbund
Jo Cranner er seniorrådgiver ved Norsk Sykepleierforbund
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 94

Monika Knudsen Gullslett

professor, NSE og USN
Monika Knudsen er professor ved Personal e-Health avdelingen ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. Hun er også ansatt som professor ved Senter for helse og teknologi ved Universitetet i Sørøst-Norge.
Nard Schreurs

Nard Schreurs

CEO, EHiN
Nard Schreurs er CEO i EHiN og var tidligere direktør for eHelse i IKT Norge. Han har blant annet bakgrunn som journalist i Computerworld hvor han var redaktør for bilaget «IT-Helse». Han har siden 2007 jobbet med e-helse, og har både startet og bygget opp Healthworld-konferansen og EHiN konferansen. EHiN (E-Helse i Norge) flyttet i 2016 til Oslo Spektrum, men har siden 2021 vært holdt på X Meeting Point på Hellerudsletta. I 2022 hadde konferansen 1600 deltakere.
Anita Moe Larsen

Anita Moe Larsen

Kommunikasjonssjef, Sunnaas sykehus
Anita er utdannet innen markedskommunikasjon og finans, og har jobbet innen bransjer som teknologi, telekommunikasjon og pharma/kosttilskudd. Hun ble kommunikasjonssjef i Norway Health Tech i 2015, men gikk i august 2022 over i operativ ledelse hos Nordic Neurotech som utviklet nye verktøy for å møte utfordringer innen mental helse. I juni 2023 begynte hun som kommunikasjonssjef ved Sunnaas sykehus. Anita har jobbet mye med helsepolitiske spørsmål, regulatoriske problemstillinger og forordninger, ledelse og talentutvikling.
Ida Susanna Fattah

Ida Susanna Fattah

Daglig leder, MedLytic
Ida Susanna Fattah er utdannet lege, og startet MedLytic for å bringe helsepersonells innsikt inn i utvikling av tjenester og verktøy i helsevesenet; “on demand” og forskningsbasert. Hun er pådriver for å øke hastigheten av innovasjon i helsesektoren, og har en lidenskap for helseteknologi, folkehelse og prosjektledelse. I tillegg til å være daglig leder i MedLytic er hun assisterende kommuneoverlege, universitetslektor i samfunnsmedisin.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 94

Stein Olav Skrøvseth

Senterleder, NSE
Stein Olav Skrøvseth er senterleder ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. I 2008 arbeidet han som postdoktor ved University of Sydney i Australia, før han ble ansatt som forsker ved Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin i Tromsø i 2009. Der ledet han flere forskningsprosjekter innen statistikk, medisinsk bildebehandling, maskinlæring, mønstergjenkjenning og dataanalyse.
Thomas Mandelid

Thomas Mandelid

Kommunikasjonsrådgiver, Norsk Helsenett
Thomas Mandelid er senior kommunikasjonsrådgiver i Norsk helsenett SF. Han jobber i hele spennet fra strategisk virksomhetskommunikasjon til ren innholdsproduksjon. I tillegg til flere år som kommunikasjonsrådgiver, både i Norsk helsenett og Harstad kommune, har Thomas lang erfaring som full stack utvikler og grafisk designer.