Hopp til innhold

Meetali Kakad – Tilbake til kilden

Dignios medisinske direktør, Meetali Kakad, gjør helomvending og blir kreftlege ved Ahus. 

Artikkel: Redaksjonen EHiN

2. juli, 2023


Samfunnsmedisiner og medisinsk sjef i Dignio, Meetali Kakad, skriver at hun begynner som lege ved kreftavdelingen ved Akershus universitetssykehus, og er tilbake til kilden – slik hun omtaler det i et innlegg på LinkedIn.

Hun skriver videre at hun håper at hennes erfaring fra tech og innovasjon, helsedata og folkehelse vil bidra med perspektiv innen kreftområdet – og at erfaringen hennes kan gjøre henne til en god lege for sine pasienter.

«Jeg vil si takk til alle folkene i Dignio hvor jeg har tilbragt tre veldig gode år”, sier hun og påpeker at det er en stor karrieremessig forandring å gå tilbake til klinikken.

Dignio ble etablert i 2012 med den klare ambisjonen om å påvirke helsevesenet og pasientenes liv i global skala, står det på deres hjemmeside. Selskapet spesialiserer seg på digital hjemmeoppfølging og elektronisk medisineringsstøtte, og leverer løsninger til nærmere 200 norske kommuner og en rekke sykehus.

Meetali Kakad har tidligere jobbet i Norge, UK og internasjonalt, vært leder for ehelse i Helse Sør-Øst og var Harkness Fellow (2015-2016) på Harvard Medical School. Hun har vært aktiv også på EHiN, som moderator og foredragsholder. Vi ønsker henne lykke til med ny rolle, og håper vi ses på EHiN i november. 

Scroll til toppen