Sectra

Sectra

Sectra er en ledende global leverandør av IT-løsninger for håndtering av alle typer bilde- og video på sykehus, inkludert røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker. Vi etablerte oss i Norge i 1996 og har mer enn 25 års erfaring med leveranser til norske sykehus, helseregioner og røntgenklinikker.

Sammen med våre kunder lykkes vi med å holde løsningene på et moderne nivå med stabil drift, og gjennom det har vi oppnådd høyeste rangering i uavhengige målinger av kundefornøydhet i bransjen. For eksempel har Sectra PACS ti år på rad vunnet “Best in KLAS”.

Det er stor mangel på radiologer i helsevesenet, som kan medføre store forsinkelser, men her kan kunstig intelligens være til hjelp og Sectra kan sitte på løsningen. Vi gjør det lettere å bruke KI i klinisk praksis, med en løsning som skaper en infrastruktur som, både teknisk, administrativt og sikkerhetsmessig, gjør det mye lettere for kundene å ta i bruk kunstig intelligens.

Vi gleder oss til årets EHIN og i år er vi å finne på stand nr. 24 på X Meeting Point. Her treffer du blant annet vår løsningsspesialist Gabriel Fredriksson som gjerne snakker med deg om og viser hvordan kunstig intelligens kan bidra innen bildediagnostikk.

Vi sees!

Besøk hjemmeside