Hopp til innhold

EHiN Webinar: Nordic Health 2030 – Mot et preventivt og datadrevent samfunn

Se webinaret her:

Har du spørsmål til webinaret? Send dem til webinar@ehin.no!

Temaet til dette webinaret er basert på konklusjonene i rapporten Nordic Health 2030. Hvordan skaper vi en bærekraftig og mer forebyggende helsesektor, slik at vi kan videreføre de gode helsetjenester vi har i Norden videre i en digitalisert samfunn?Vi får en introduksjon av Nordic Health 2030 av prosjektleder Bogi Eliasen, fra Copenhagen Institute for Future Studies.Deretter har vi en samtale med noen norsk aktører, blant dem Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær i Kreftforeningen, Lilly Ann Elvestad, Generalsekretær i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), og og Hilde Nagell, Tankesmien Agenda og forfatter av boken «Digital Revolusjon – hvordan ta makten og friheten tilbake».

Avlsutningvis forteller Lars Münter om et nordisk prosjekt: «Pockets of the Future». Dette vil kjøres uken etterpå «Nordic Virtual Campaign, 2-6 November 2020», med følgende temaer:

  •     Community & City Cases
  •     Startup & Scaleup Cases
  •     Research & Innovation Cases
  •     Digital & Data Cases
  •     Collaboration & Partnerships

Copenhagen Institute of Future Studies gjennomførte i 2019 en prosess med en 30-talls helseeksperter som resulterte i visjonen for en mer integrert, datadreven og forebyggende helsesektor som vi skal bygge i dette tiåret. Finner vi en felles mål er det lettere å velge veien fremover for oss alle – klinikere, innbyggere, kommuner politikere og næringsliv.

Mer om Nordic Health 2030: https://ehin.no/artikler/nordic-health-2030-process-summary/

Scroll til toppen