Hopp til innhold

Vi starter dagen med å samles i en plenum sesjon. Her får deltakere informasjon og orientering rundt EHINs kompetanseprogram, samt en innføring i EHiN 7.- 8.nov.

Denne økten er utformet for å sette tonen og skape et fellesskap for alle deltakerne. Vi vil ta en nærmere titt på dagens program, introdusere nøkkelpersonene bak kompetansedagen og gi deg en forståelse av de sentrale temaene som vil bli utforsket i løpet av dagen. Dette er også en flott tid for deltakerne å stille spørsmål, dele forventninger og få en oversikt over hvordan dagen vil utfolde seg.

Vi oppmuntrer alle til å delta på denne sesjonen for å få mest mulig utbytte av EHiNs kompetanseprogram, samt EHiN 7. – 8. november.

Foto: Ard Jongsma / Stillwords

VERDT Å VITE

  • 45 minutter
  • 6. november 2023
  • Fysisk oppmøte på X Meeting Point
  • Kompetansebevis for gjennomført program

FOREDRAGSHOLDERE

Eric Sutherland, Senior Health Economist, OECD

Sunniva Balstad, Skribent og kompetanseansvarlig, EHiN

Nard Schreurs, Daglig leder, EHiN

MÅLGRUPPE

Målgruppen for EHINs kompetanseprogram omfatter helsepersonell, forskere, IT-profesjonelle, ledere, studenter, bedriftsrepresentanter, og alle med interesse for e-helse. Programmet tilbyr en bred forståelse av digitale helseløsninger og er tilpasset deltakere med ulik bakgrunn og erfaring innen helsesektoren og teknologi.

Læringsmål: Læringsmålet for plenum oppstart er å informere og orientere deltakerne om dagens kompetanseprogram, undervisningsopplegget, foredragsholdere, samt gi en orientering til EHiN 7. – 8. november.

Spørsmål? Ta kontakt med sunniva@ehin.no

Scroll til toppen