Hopp til innhold

Seksjonsleder innføring og forretningsutvikling

Søknadsfrist: 19.03.2023
Søknadsskjema: Til søknadsskjema
Om stillingen
Adresse: Trondheim
Stillingsprosent: 100%
Heltid/deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Arbeidsgiver: Helseplattformen
Hjemmeside: https://helseplattformen.no/
Stillingstittel: Seksjonsleder

Som seksjonsleder innføring og forretningsutvikling (Senior director business development) skal du lede arbeidet med å markedsføre Helseplattformen i Midt-Norge ovenfor kommuner og helseaktører som fastleger, avtalespesialister og private helseinstitusjoner, med stor vekt på informasjon og formidling. Arbeidet vil dels bestå av å kartlegge markedstrender og utføre analyser, samt internt og eksternt utviklingsarbeid med et bredt spekter av markedsorienterte oppgaver. Seksjonen skal også lede innføringsarbeidet for de som velger å koble seg til plattformen. Seksjonen sorterer under Avdeling for kunde og innbygger i Helseplattformen.

Seksjonsleder har personalansvar for seksjonens medarbeidere, herunder teamledere for henholdsvis fastlege- og kommunearbeidet, flere prosjektledere på innføringssiden samt støtte/stab. Du er en utpreget nettverks- og relasjonsbygger med god teknologiforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter, relevant ledererfaring – og gjerne med kunnskap om- og nettverk i kommunal sektor. Du har god formidlingsevne, og evner å snakke med ulike miljøer fra toppledere og folkevalgte til fagpersoner både innen helsefag, IKT, økonomi, kommune, fylkeskommune og departement. Har du kunnskap om endringsledelse og endring i organisasjoner vil det være en fordel.

Arbeidet vil gi unik erfaring og mulighet for stor innflytelse gjennom det mest spennende endringsprosjektet i norsk helsetjeneste for tiden.

Vil du ha din stillingsannonse på EHiN send oss en mail: nard@ehin.no

Scroll til toppen