Hopp til innhold

Epic-konsulenter til E-helse – Norge og Danmark

Søknadsfrist: Åpen


Om stillingen
Adresse: Norge/Danmark
Stillingsprosent: 100%
Heltid/deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Arbeidsgiver: IQVIA Norge
Hjemmeside: https://www.iqvia.com/locations/nordics
Stillingstittel: Konsulent

Om stillingen
Har du lyst til å bidra til implementeringen av Epic til Helseplattformen i Helse-Midt Norge, eller rådgive om implementeringsstrategier av Epic-løsninger til helsesektoren i både Norge og Danmark. Så les videre!


IQVIA Norge er et nasjonalt selskap i IQVIA-gruppen. IQVIA har ca. 90 000 ansatte – hvorav rundt 600 ansatte er i Norden. IQVIA er presentert i mer enn 110 land og er en av de ledende globale leverandørene av teknologi, helsedata og kliniske tjenester med et sterkt fundament innen Healthcare og Life Science i Norden. IQVIA Norge har kontor med ca. 50 ansatte i virksomhetsområdene Life Science og Public Health, som leverer løsninger og konsulentbistand til kommuner, lokale, regionale og nasjonale helseforetak i Norden og Norge.

Vi samarbeider med Silverbullet som er Danmarks førende konsulentvirksomhet i Helse-IT, derfor vil stillingene også kunne gi muligheter i Danmark. Silverbullet ble en del av IQVIA sommeren 2022 og er en konsulentvirksomhet som har oppnådd langsiktige kunderelasjoner gjennom profesjonell ledelse av programmer og prosjekter, implementering, anbudsledelse, rådgivning om IT-arkitektur og strategisk rådgivning – og som har et sterkt faglig miljø.

Det går svært godt i IQVIA og Silverbullet. Vi har travelt, og har en stor etterspørsel på Epic-konsulenter som følge av den nye rammeavtale vi har med Helseplattformen og implementering av Epic i Helse-Midt Norge, samtidig som vi også har etterspørsel ved den danske implementering av Epic.

Derfor søker vi nye Epic-konsulenter til teamene våre i Norge og Danmark.
Vil du bli en del av teamene og ser deg selv som vår nye gode kollega, så send inn en søknad!


Erfaring
Erfaring som konsulent er foretrukket men ikke et must- for det skal vi nok hjelpe deg med. Men vi foretrekker at du har en eller flere av de disse kvalifikasjoner:

– Du har erfaring med implementeringsprosjekter i helsesektoren, enten fra leverandør- eller kundesiden
– Du har spesfik erfaring med Epic-løsninger
– Du kjenner til arbeidsflyten i helsesektoren og vet hvor viktig det er med god IT-understøttelse av arbeidsflytene
– Du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk, engelsk og skandinavisk
– Du har en relevant videregående utdannelse
– Du har erfaring med test og forvaltning af IT-løsninger
– Du har en eller flere Epic-sertifiseringer, fx PAS, Orders, Cupid, Radiant, OpTime, Anesthesia, MyChart, Ambulatory, Bridges Interface, ClinDoc, ASAP

Vi tilbyr
Vi tilbyr et attraktivt profesjonelt miljø med fokus på faglig utvikling og gode muligheter for etter- og videreutdannelse, samt en attraktiv lønn.
Teamene våre er sammensatt av erfarne konsulenter, der alle har en bakgrunn som ledere eller seniorspesialister i en kunde- eller leverandørorganisasjon, og de fleste med bakgrunn fra helsesektoren.

Du vil kunne få stort ansvar, selvstendighet og fleksibilitet i en virksomhet i vekst, hvor vi verdsetter et godt og åpent arbeidsmiljø med direkte adgang til ledelsen høyt.

Søke
Vil du søke, så send en mail eller ring til Mia (Norge) eller Jens (Danmark), Vi er alltid klare til en uformell snakk om jobben og teamene våre som arbeidsplass.

Direktør Healthcare, IQVIA Norge, Mia Kråkstad, mia.krakstad@iqvia.com, mobil 0047-47286599
Adm. Direktør Silverbullet Jens Hornemann, jensh@silverbullet.dk, mobil 0045- 2060 6701

Vil du ha din stillingsannonse på EHiN send oss en mail: nard@ehin.no

Scroll til toppen