Hopp til innhold

Sidsel Nordhagen blir daglig leder i KS-Digitale fellestjenester AS

Foto: Hanne Kristine Fjellheim/ Sopra Steria

Artikkel: Redaksjonen EHiN

18. august, 2023


«Det er med både stor glede og høy forventning jeg ser fram til å starte på jobben med å videreutvikle KS-Digitale fellestjenester sammen med de ansatte, KS og landets fylkeskommuner og kommuner», sier Sidsel Nordhagen i en pressemelding i forbindelse med den nye stillingen, og presiserer at ambisjonene innen digitalisering er høye, og behovene likeså. 

Fra tidligere har Sidsel Nordhagen jobbet i en ledende stilling i Sopra Steria – som Director, Executive Advisory – og hun har mange år som toppleder i Lørenskog kommune bak seg, blant annet som teknologidirektør.

Styreleder i KS-Digitale fellestjenester, Erik Hansen, berømmer Nordhagen og omtaler henne som en målrettet leder som kan bidra til nødvendig omstilling, strukturert videreutvikling og godt arbeidsmiljø i selskapet.

KS-Digitale fellestjenester AS ble vedtatt i januar 2023, og er målsatt å være etablert innen 1. september i år. Bakgrunnen for selskapet var behovet for økt gjennomføringskraft, samt å gi digitale fellestjenester mer dedikert styringsmessig oppmerksomhet, hvor hensikten er å bidra til digitaliseringsarbeidet i kommunal sektor ved å være en utviklingsaktør og tilbyder av digitale fellesløsninger til landets kommuner og fylkeskommuner, står det på KS sine hjemmesider.

Nordhagen tiltrer stillingen fra 1. oktober 2023.

Scroll til toppen